Τώρα τα ρίχνουν στον Δέμπα που ξεκίνησαν τα έργα από την ομοσπονδία επαγγελματοβιοτεχνών και η συγκέντρωση υπέρ Εριφυλλίδη στις Κρηνίδες

Δεν τον κάλεσαν τα άκουσε και από πάνω. Μιλώ για τις δηλώσεις του κ. Αρσονιάδη της Ομοσπονδίας των επαγγελματοβιοτεχνών που δεν κάλεσαν τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Μάρκο Δέμπα στη συνάντηση με τους επαγγελματίες του Αγίου Νικολάου και της Κουντουριώτου προχθές και μόνοι τους έδωσαν μια παράταση 15 ημερών για να σκεφτεί ο Μουριάδη τι θα κάνει. Ο Αρσονιάδης είπε ότι ο Δέμπας θα έπρεπε να τους είχε καλέσει γιατί δεν μπορεί ο δήμος να ξεκινά μέσα στο καλοκαίρι τέτοια έργα που ζημιώνουν τα ταμεία των καταστημάτων. Ωραία τρίπλα από τον Αρσονιάδη που συναίνεσε να δοθεί η άδεια των 15 ημερών και έτσι να προλάβει ο εργολάβος να τελειώσει την Κουντουριώτου αλλά φταίει ο Δέμπας. Αυτό δεν ξέρω πως το ονομάζει ο κ. Αρσονιάδης.
@ Άνοιξε από χθες η πλατφόρμα όπου μπορούν οι δημοτικοί και περιφερειακοί συνδυασμοί να καταθέτουν τις λίστες με τους υποψηφίους δημοτικούς και περιφερειακούς τους συμβούλους. Η συγκεκριμένη πλατφόρμα θα είναι ανοιχτεί μέχρι τις 31 Αυγούστου. Τα ψέματα τελειώνουν και τώρα θα δούμε ποίοι μπορούν θα κάνουν συνδυασμό και ποίοι όχι.
@ Προχθές το απόγευμα έγινε μια συνάντηση στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στις Κρηνίδες προκειμένου να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Γιάννη Εριφυλλίδη. Ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος δεν ήταν παρών αλλά μαθαίνω ότι παραβρέθηκαν πρώην βουλευτές οι οποίοι θα στηρίξουν τον Εριφυλλίδη ύστερα μάλιστα από την απόφαση που πάρθηκε στην νομαρχιακή του κόμματος να στηριχθεί και επίσημα η υποψηφιότητα Εριφυλλίδη.
@ Έμαθα ακόμη ότι θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από το ΣΥΡΙΖΑ για τη στήριξη που θα δώσει στον Γιάννη Εριφυλλίδη και παράλληλα θα ανακοινωθούν από το υποψήφιο δήμαρχο 14 άτομα που θα μπουν στο συνδυασμό του από το συγκεκριμένο πολιτικό χώρο.
@ Ο Γιάννης Εριφυλλίδης δυναμώνει καθημερινά και αυτό φαίνεται με τις καθημερινές παρουσιάσεις των υποψηφίων δημοτικών του συμβούλων. Επίσης η προσθήκη άλλων δεκατεσσάρων υποψηφίων από το χώρο του ΣΥΡΙΖΑ νομίζω θα τους δώσει μια μεγαλύτερη προεκλογική ώθηση.
@ Άφησαν χωρίς νερό όλο το βράδυ και όλο το πρωί από τις 11 προχθές το βράδυ μέχρι και το πρωί χθες τη συνοικία του Αγίου Λουκά. Στην διαμαρτυρία κάποιων κατοίκων της περιοχής πήραν την απάντηση
από υπάλληλο της ΔΕΥΑΚ ότι δεν δουλεύουν το βράδυ.
@ Ακούω ότι η υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Ιωσηφίδου ετοιμάζεται για να εγκαινιάσει το εκλογικό της κέντρο μεθαύριο στην οδό Δοϊράνης και αν δεν προλάβει τότε θα μεταφέρει την ημερομηνία των εγκαινίων για τις 25 Αυγούστου.
@ Επίσης θα ανακοινώσει την ημέρα των εγκαινίων του εκλογικού της κέντρου και άλλους είκοσι υποψηφίους δημοτικούς της συμβούλους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα