Τρέξτε δεκανίκια να σώσετε πάλι τον Μουριάδη

@ Χθες φάνηκε περίτρανα ότι την οποιαδήποτε εμπιστοσύνη διατήρησαν κάποιοι στο πρόσωπο του δημάρχου και ψήφισαν να θαφτεί το θέμα με τις δηλώσεις του Βασιλικού υπέρ Κουφοντίνα την έχασαν όταν εμφάνισαν από το προεδρείο την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου στην «Διαύγεια» ότι δεν «τίθεται θέμα μετονομασίας της δημοτικής βιβλιοθήκης Βασίλη Βασιλικού».
@ Τέτοια απόφαση φυσικά δεν πάρθηκε και είναι μια ακόμη απόδειξη ότι το προεδρείο του δημοτικού συμβουλίου μαγειρεύει τις αποφάσεις κατά το δοκούν και δεν ενδιαφέρεται εάν ψηφίστηκαν ή συζητήθηκαν. Δεν είναι η πρώτη φορά πριν από ενάμιση χρόνο να θυμίσω είχε πλαστογραφήθει η απόφαση διορισμού ως αναπληρώτριας στο συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ της Νατάσας Ιωσηφίδου, πριν από ένα χρόνο πέρασε απόφαση με πλαστή πλειοψηφία και τώρα το τερμάτισε προσθέτοντας και ένα ακόμη θέμα που έχει να κάνει με την μετονομάσια της δημοτικής βιβλιοθήκης.
@ Να δω μετά από αυτή την εξέλιξη τι έχει αλήθεια να μου πει η Τσανάκα και ο Παπαδόπουλος που μαζί με τον Βαγγέλη Παππά αποφάσισαν να κλείσουν το θέμα Βασιλικού γιατί δίχασε την Καβαλιώτική κοινωνία παίζοντας το παιχνίδι του Σύριζα.
@ Τι θα κάνετε κύρια σύμβουλε Δήμητρα Τσανάκα του Μουριάδη, θα καταθέσετε μομφή κατά του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου ή δεν θα το πράξετε και απλά φοβερίζετε τον δήμαρχο που αυτός ήταν που προστέθηκε ότι «δεν τίθεται θέμα μετονομασίας της δημοτικής βιβλιοθήκης» και όχι ο Πεφάνης;
@ Τι θα κάνει ο μέγας γεφυροποιός Μάκης Παπαδόπουλος θα βάλει πλάτη να μπει και αυτή η παράνομη πράξη κάτω από το χαλί ζητώντας να μαζευτούν οι αρχηγοί των παρατάξεων για να συμφωνήσουν πως θα σώσουν πάλι τον Μουριάδη;
@ Αναρωτιέμαι ό Βαγγέλης Παππάς θα βγάλει από το μανίκι ως μάγος της φυλής των είκοσι πέντε δημοτικών συμβούλων καμιά δήλωση που με δύο λέξεις θα κλείσει την παραποίηση της απόφασης;
@ Δεν περιμένω να κάνει κανείς τίποτε γιατί αυτοί οι ίδιοι θα βρεθούν πάλι την Παρασκευή στο γραφείο του δημάρχου να συζητήσουν πριν το δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας το θέμα του νέου νόμου για την τοπική αυτοδιοίκηση που φέρνει η κυβέρνηση και ούτε σκόρδο έφαγαν ούτε σκορδίλα μύρισαν.
@ Η πλειοψηφία των συμβούλων μαζί με την Τσανάκα η πλειοψηφία μαζί με τον Μάκη Παπαδόπουλο και όλοι του Παππά τους έχει βάλει ο Μουριάδης στο βρακί του και τους κάνει ότι θέλει. Γι΄ αυτό γατάκια στα κεραμίδια σας.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα