Βασίλης Τραϊφόρος: “Μεγάλο λάθος του Μουριάδη ο αποκλεισμός Μάκη Παπαδόπουλου από τη συνεργασία”

Πολύ δυσαρεστημένο με τον Μουριάδη άκουσα τον γιατρό Βασίλη Τραϊφόρο, στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή του SEVEN NEW 94,4. Ουσιαστικά του χρεώνει την ασυνεννοησία που υπάρχει όλους αυτούς τους μήνες. Είπε ότι ο Μουριάδης μπορεί να πήρε 62%, αλλά η Τσανάκα είναι πρώτη παράταξη και αυτό ο Μουριάδης δεν μπορεί να το αγνοεί.
@ Είπε μάλιστα ο γιατρός ότι αυτός που δικαιωματικά μπορεί να καθίσει πρώτος στο τραπέζι των συζητήσεων είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει το ίδιο ποσοστό με την παράταξη του δημάρχου και θα έπρεπε ουσιαστικά να ήταν ο καλύτερος συνομιλητής του Μουριάδη!
@ Γιατρέ μου, αυτά τα λες εσύ που βάζεις μπροστά το συμφέρον του Δήμου και ξέρεις να κάνεις πέρα τα προσωπικά. Ο Μουριάδης όμως δεν λειτουργεί έτσι…
@ Ο Βασίλης Τραϊφόρος πάντως ξεκαθαρίζει ότι Μουριάδης και Τσανάκα εξυπηρετούν μικροκομματικές αντιλήψεις και συζητούν για μοίρασμα θέσεων και όχι για προγραμματικές θέσεις που θα υπηρετούν το συμφέρον του Δήμου. Και συμπληρώνει ότι η συζήτηση για συνδιοίκηση με Τσανάκα τώρα στο τέλος του πρώτου χρόνου δείχνει “πολιτική αδυναμία” από πλευράς Μουριάδη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα