“Βόμβα” Μπουμπούνα για πάρκινγκ ΡΟΔΟΠΗ: «Δεν υπάρχει στο σχέδιο πόλης, ανά πάσα στιγμή μπορεί να κλείσει!»

Ο μηχανικός Κώστας Μπουμπούνας, μιλώντας για τα προβλήματα του σχεδίου πόλης της Καβάλας που είναι πλέον εντελώς ξεπερασμένο, μου αποκάλυψε ότι το πάρκινγκ ΡΟΔΟΠΗ δεν είναι αδειοδοτημένο, γιατί στο σχέδιο πόλης εμφανίζεται ως κοινόχρηστος χώρος με υπόγειο πάρκινγκ. Αυτό σημαίνει προφανώς ότι υπάρχει ασυμφωνία μεταξύ πραγματικότητας και σχεδίου πόλης που κανένας δήμαρχος μέχρι σήμερα δεν ασχολήθηκε για να αλλάξει.

Αυτό επίσης σημαίνει ότι ο Δήμος δεν μπορεί κανονικά να νοικιάζει τον χώρο ως πάρκινγκ! Μουριάδη, μήπως για αυτό τελικά θέλεις να κάνεις σύσκεψη με τους επικεφαλής των παρατάξεων; Μήπως υπάρχει καμιά καταγγελία για το πάρκινγκ και έχεις πάθει πάλι ταράκουλο;

Τώρα το λέω ακόμη πιο σίγουρα ότι θα είναι εντελώς “κορόιδα” οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων αν πάνε στη σύσκεψη και συναινέσουνε με τον Μουριάδη σε παράνομες ενέργειες.

Μουριάδη, αλλοίμονό σου αν κλείσει στα ξαφνικά το πάρκινγκ ΡΟΔΟΠΗ! Θα σε κυνηγάνε οι Καβαλιώτες εσένα και αυτόν τον αστείο Μουμτσάκη που αδιαφορήσατε και δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα