Ξεπερνούν τα όρια κάθε φαντασίας αυτά που συμβαίνουν πλέον στην ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ

Στις 3 Ιουνίου αναρτήθηκε στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ η απόφαση πίστωσης ποσού 22.320 ευρώ, γιατί πράγμα λέτε; Για αναδιοργάνωση και εκπαίδευση ανθρώπων !!!
Και εκεί που όλοι αναρωτιόντουσαν περί τίνος πρόκειται , από χθες προέκυψε στην επιχείρηση άτομο εξ Αθηνών ονόματι Μαριάμ Ρετζάι, το οποίο από ότι μαθαίνω έχει αναλάβει να βοηθήσει τους υπαλλήλους της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ μέσω συνεντεύξεων – συνεδριών και γιόγκα να φθάσουν σε επίπεδο απόλυτης αυτογνωσίας ώστε να ανακαλύψουν τα προσόντα τους , να βελτιώσουν τις σχέσεις μεταξύ τους και μέσω αυτού να βελτιωθεί η παραγωγικότητα τους!!!
Μάλιστα από ότι με πληροφόρησαν μέχρι έξω ακούστηκαν οι φωνές υπαλλήλου της επιχείρησης , ο οποίος έλεγε στον Αγγελίδη ότι οι υπάλληλοι ήταν μια χαρά πριν να αναλάβει αυτός και πως ανάγκη για τέτοιου είδους πράγματα δεν έχουν οι υπάλληλοι , αλλά ο ίδιος .
Με μια απλή έρευνα στο διαδίκτυο ανακάλυψα ότι η συγκεκριμένη κυρία δεν διαθέτει κανενός είδους πανεπιστημιακό τίτλο ούτε πιστοποιήσεις ώστε να εγγυηθούν την προστασία των προσωπικών δεδομένων των υπαλλήλων . Διατηρεί μια ιστοσελίδα με τίτλο Maryam’s Way στην οποία μας πληροφορεί ότι «Μπορώ με μεγάλη επιτυχία να σας βοηθήσω και επιχειρηματικά και προσωπικά και παράλληλα αγαπώ κι έχω ταλέντο στο να καταλαβαίνω τους ανθρώπους καθώς και να τους καθοδηγώ στο να βρουν την ευτυχία τους … ή αλλιώς τον δρόμο τους»
Λέτε να πάρει συνέντευξη και από τον Αγγελίδη; Φανταστείτε δε να τον κρίνει ακατάλληλο για την θέση του Προέδρου και ανεπίδεκτο βελτίωσης των σχέσεων του με τους υπολοίπους ! Εκεί είναι που «θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει» ο Τάκης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα