Ξεπουλάνε οι ερασιτέχνες τον ΑΟΚ και η μάζωξη του Ντίνου

Δεν έμειναν ευχαριστημένοι οι καταστηματάρχες από την Λευκή Νύχτα όχι γιατί δεν ήταν καλή η οργάνωση αλλά γιατί άλλα περίμεναν και άλλα είδαν στα ταμεία τους.
@ Γι ́ αυτό τον λόγο ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Γιάννης Κελγιώργης σύντομα θα καλέσει όλα τα μέλη του συλλόγου σε μια συνάντηση προκειμένου να εκτιμήσουν την απόδοση της Λευκής Νύχτας να κάνουν προτάσεις βελτίωση της.
@ Ένα από τα σοβαρά προβλήματα που είχε η οργάνωση της “Λευκής Νύχτας, ήταν ότι δεν μπόρεσε ο δήμος να ρυθμίσει το θέμα με την κυκλοφορία των αυτοκινήτων. Δεν έγινε καμία προσπάθεια να μη κινηθούν οι Καβαλιώτες με τα αυτοκίνητα τους προς το κέντρο και να χρησιμοποιήσουν το αστικό ΚΤΕΛ.
@ Δεν το πίστευε στα αυτιά του ο πρώην υπουργός Γιώργος Καλαντζής ότι ο ερασιτέχνης ΑΟΚ ήρθε σε μια κατ ́ αρχήν συμφωνία με εκπροσώπους του ΠΑΟΚ Πουρλιωτόπολου και Διαμαντίδη προκειμένου να παραχωρήσουν την ομάδα στον δεύτερο.
@ Ο Γιώργος Καλαντζής αναρωτήθηκε αν ρωτήθηκαν οι μέτοχοι του ΑΟΚ Δεληκάρης, Αντωνίου και Κατσαμακίδης οι οποίοι πριν έρθει ο Αλέκος στην Καβάλα είχαν ανεβάσει την ομάδα στην Β ́ Εθνική.
@ Δεν ξέρω τι έχουν πάθει αυτοί του ΑΟΚ αλλά δεν θέλουν την ομάδα να την έχουν Καβαλιώτες. Υποψιάζομαι γιατί, αλλά δεν μπορώ να το γράψω.
@ Φαίνεται ότι τόσο η Αναστασία Ιωσηφίδου αλλά όσο και ο Ντίνος Κλειτσιώτης ακολουθούν διαφορετικούς δρόμους αλλά είναι και μαζί. Θέλουν να συνεργαστούν αλλά ακόμη δεν ξέρουν πως και έτσι ο καθένας αυτοπροσδιορίζεται ως ο αρχηγός του εν δυνάμει κοινού συνδυασμού.
@ Η Αναστασία Ιωσηφίδου προχώρησε και ένα βήμα παραπέρα και μάζεψε προχθές τους δικούς της στο “Μπρίκι” στην Παναγιά και τους ενημέρωσε για τις εξελίξεις και παράλληλα να είναι έτοιμοι για την αυτόνομη παρουσία του συνδυασμού τους στις εκλογές του Οκτωβρίου.
@ Από την δική του πλευρά ο Κλειτσιώτης με το στανιό συμμετέχει σε ένα προεκλογικό αγώνα χωρίς όνομα και με ελάχιστους υποστηρικτές του περιμένοντας να τον χρίσουν υποψήφιο δήμαρχο οι βουλευτές, το κόμμα και η Ιωσηφίδου.
@ Όπως δείχνουν τα διάφορα γκάλοπ που βλέπουν το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες μέρες η ΝΔ πάει για να εκλέξει στην Καβάλα τρεις βουλευτές και ένα ο ΣΥΡΙΖΑ.
@ Δεν έχουν πολλές ελπίδες το ΠΑΣΟΚ και η “Ελληνική Λύση”.
@ Σήμερα ο Δράκος που χθες το μεσημέρι συνέφαγε με τον Κλειτσιώρη και τον Τσουρουκίδη σε ψαροταβέρνα του Αγίου Νικολάου διοργανώνει συνάντηση των μελών του κόμματος σε αίθουσα του “Γαλαξία” ενόψει των βουλευτικών εκλογών. Δεν ξέρω τι του ήρθε να αποδείξει 2 εβδομάδες πριν από τις εκλογές αλλά μέσα σε 12 μέρες αντιπολίτευση δεν γίνεται.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα