Ξηλώνουν σιδερένια προστατευτικά στην Περιμετρική!

Η κατάσταση έχει ξεφύγει σε ολόκληρη την ΠΕ Καβάλας, αλλά και μέσα στα όρια του Δήμου Καβάλας ανακαλύπτεις ότι κάποιοι επιτήδειοι ξηλώνουν ακόμη και σιδηροκατασκευές από τους δρόμους, αλλά και διάφορα άλλα αντικείμενα της δημόσιας και δημοτικής περιουσίας.

Μια απλή βόλτα στην ονομαστή Περιμετρική της Καβάλας, την οποία διαπερνούν καθημερινά εκατοντάδες αυτοκίνητα θα σας κατατοπίσει μια και έχουν αρχίσει να ξηλώνουν (ποιος ξέρει για ποια χρήση) ακόμη και τα σιδερένια διαχωριστικά που χωρίζουν τον δρόμο από το πεζοδρόμιο και έχουν τοποθετηθεί για να προστατεύουν όσους επιλέγουν το πεζοδρόμιο αυτό για την μετακίνησή τους ή για την καθημερινή τους άθληση.

Παράλληλα η κατάσταση στην Περιμετρική είναι απαράδεκτη και τριτοκοσμική καθώς έχουν ξηλώσει παγκάκια, σκουπιδοτενεκέδες, δοχεία απορριμμάτων, αλλά και διάφορες άλλες σιδηροκατασκευές.

Τα σκουπίδια είναι πολλά, κλαδιά πεταμένα ένθεν κακείθεν του δρόμου, σκασμένα πεζοδρόμια από τα αυτοκίνητα που κάποιοι καθημερινά παρκάρουν μια και υπάρχει σχολικό συγκρότημα πάνω από τα Λαζέϊκα!

Ακόμη πο άθλια η κατάσταση σε ορισμένα σημεία που δημιουργήθηκαν ακόμη και από πολίτες για να ξεκουράζονται και να βρίσκονται όταν ο καιρός το επιτρέπει για μια ψιλή κουβεντούλα!

Ελπίζουμε κάποιοι να ευαισθητοποιηθούν και να αποτρέψουν περαιτέρω ξήλωμα των στηθαίων προστατευτικών διαχωριστικών, μια και όπως φαίνεται κάποιος ή κάποιοι τα έχουν βάλει στο μάτι.

Επίσης να καθαριστεί η Περιμετρική από το σκουπιδαριό και αποκατασταθούν οι ζημιές που φανερώνουν ότι …δεν είμαστε για τίποτε τελικά! Θέλουμε και επέκταση της Περιμετρικής…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα