Άνθρακες ο θησαυρός του Μάκη Παπαδόπουλου περί εικονικού τιμολογίου στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας διαβεβαιώνει και η παράταξη του Θόδωρου Μουριάδη

Η καταγγελία περί έκδοσης εικονικού τιμολογίου στο ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας μεταβλήθηκε σε…. Προτροπή για έκδοση εικονικού τιμολογίου χθες από την παράταξη ο Τόπος της Ζωής μας ύστερα και από την κάθετη διάψευση του θέματος που έκανε προχθές η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κ. Πρασά.
Όπως επισήμανε χθες το πρωί μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Seven News ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Θόδωρου Μουριάδη και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Ανέστης Δημητριάδης «ήμουν παρών σε εκείνο το διοικητικό συμβούλιο και άκουσα τι είχε πει ο κ. Γκόνης, θα έλεγα ότι όσοι συμμετέχουμε σε διοικητικά συμβούλια θα πρέπει να έχουμε λίγο πιο καθαρά τα αυτιά μας για να ακούμε καλύτερα και να τα ερμηνεύουμε σωστά, ίσως λόγω της απειρίας η κυρία Μαυρίδου εξέλαβε κάτι διαφορετικά, ο κ. Γκόνης αυτό που είπε εκείνη την ημέρα ήταν να εξευρεθεί κάποιος τρόπος να καλυφθούν κάποια συγκεκριμένα έξοδα της τάξεως περίπου των διακοσίων ευρώ για κάποιον υπάλληλο που συμμετείχε στην μεταφορά κάποιων σκηνικών στην Αθήνα και ρώτησε εάν υπάρχει κάποιος τρόπος να δικαιολογηθούν τα συγκεκριμένα έξοδα, εγώ είχα ζητήσει να αποσυρθεί το θέμα και να βρούμε τρόπο μέσα από μια μεταφορική εταιρία για να μην έχουμε πρόβλημα….. αυτή την προτροπή του κ. Γκόνη να βρεθεί κάποιος τρόπος να καλυφθούν κάποια έξοδα ώστε να γλυτώσουμε τα έξοδα της μεταφορικής εταιρίας για να μπορέσει να αμειφθεί ο υπάλληλος για την δουλειά του Δήμου την μετέφρασε διαφορετικά η κυρία Μαυρίδου αλλά αυτό αφορά την ίδια…..».
Σημειώνεται ότι προχθές το πρωί η πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας κ. Πρασά είχε δηλώσει για το συγκεκριμένο θέμα μεταξύ των άλλων ότι «….. θέλουμε να μας φέρει αποδείξεις για την ύπαρξη εικονικών τιμολογίων, να βρει ένα εικονικό τιμολόγιο και να μας πει για να το ξέρουμε κι εμείς, ο κ. Νικολαΐδης είναι το φερέφωνο της εκπροσώπου της παράταξης του κ. Παπαδόπουλου στο διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ, η κυρία αυτή δεν γνωρίζει, έρχεται αραιά στις συνεδριάσεις και κάθε φορά που έρχεται δημιουργεί κι ένα πρόβλημα…..».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα