Αρνητικό το κλίμα σε βάρος του Μουριάδη από τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων

Έχει διαμορφωθεί ένα αρνητικό κλίμα σε βάρος του νέου δημάρχου Θόδωρου Μουριάδη από τους επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου της Καβάλας και το οποίο είναι απόρροια των αρνητικών του δηλώσεων στον τρόπο με τον οποίο σκέφτεται να πολιτευτεί.
@ Ο νέος δήμαρχος έχασε πολύτιμο χρόνο στο να περιμένει και αναλόγως να πράξει μετά τις κυβερνητικές τροπολογίες στο νόμο «Κλεισθένη» και άφησε τις συναντήσεις με τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης για δεύτερο χρόνο. Αυτή η επιλογή του τους δυσαρέστησε και χωρίς να το καταλάβουν πέρασαν στις τάξεις της αντιπολίτευσης αφού κατάλαβαν παράλληλα ότι η οποιαδήποτε συνεργασία με τον Θόδωρο Μουριάδη θα είναι επιζήμια για την δική τους πολιτική συνέχεια.
@ Τι πρόκειται όμως να γίνει στο νέο δημοτικό συμβούλιο; Άγνωστο ακόμη. Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι ο νέος δήμαρχος επειδή δεν θα βρει ανταπόκριση από τους αντιπάλους του στο να του δώσουν τους δικούς τους ανθρώπους για να συμπεριλάβει μεταξύ αυτών που θα τρέξουν τον δήμο θα διορίσει αυτούς που ήδη έχει επιλέξει και θα προσπαθήσει να διαχειριστεί τις εκάστοτε συνεδριάσεις του δημοτικού συμβούλιο ανάλογα με τα θέματα που θα θέλει να περάσει. Βέβαια στην στρατηγική αυτή του Θόδωρου Μουριάδη θα αντιπαραθέσουν μια δική τους αντιπολιτευτική στάση και η πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο που θα τη συνθέτουν η Δήμητρα Τσανάκα και ο Μάκης Παπαδόπουλος.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα