Γιάννης Ιακωβίδης «Σε 20 μέρες ξεκινούν οι ασφαλτοστρώσεις»

@ Έχει γίνει η μεταφορά της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Καβάλας στα νέα γραφεία της στο κτήριο του ΕΟΚ πάνω από την δημοτική αστυνομία.
@ Σε περίπου 20 μέρες ευελπιστεί ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ιακωβίδης να μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα της ασφαλτόστρωσης στους δρόμους Ερυθρού Σταυρού μπροστά από το στάδιο «Ανθή Καραγιάνννη» και της οδού Γαλλικής Δημοκρατίας μέχρι το τέλος της όπου συναντά την οδό Ομονοίας.
@ Δεν το βλέπω να ξεμπλέκουν εύκολα στην τεχνική υπηρεσία από τα βάσανα του έργο γύρο από την πλατεία Καπνεργάτη. Φαίνεται ότι θα αργήσει η αλλαγή του σχεδίου που ισχύει για τους δρόμους Διαμιανού, Κασσάνδρου και Κύπρου και μάλλον θα πάει για να εκτελεστεί μετά από πολλά χρόνια.
@ Όσο για το έργο στην οδό Κομνηνών φαίνεται ότι και εδώ υπάρχουν αρκετά προβλήματα με ότι έχουν να κάνουν με το κυκλοφοριακό φόρτο του συγκεκριμένου δρόμου που είναι μεγάλος για το πώς θα τον διαχειριστούν ώστε να μη δημιουργηθούν νέα προβλήματα την ώρα που πάνε να λύσουν κάποια προβλήματα στάθμευσης.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα