Καταγγελία εργαζομένων του δήμου σε εισαγγελέα, αστυνομία και πυροσβεστική Δεν έχει τις προβλεπόμενες άδειες λειτουργίας η δημοτική καπναποθήκη

Το είπαν και το έκαναν δημοτικοί υπάλληλοι όπως υπογράφουν την καταγγελία προς τον εισαγγελέα τον διοικητή της πυροσβεστικής, της αστυνομίας και το επιθεωρητή εργασίας και τους ενημερώνουν για τα προβλήματα που υπάρχουν στην δημοτική καπναποθήκη. Το πρώτο πρόβλημα έχει να κάνει ότι το κτήριο στερείται νόμιμης άδειας λειτουργίας το δεύτερο ότι στερείται άδεια πυρασφάλειας και ότι δεν τηρούνται οι στοιχειώδη κανόνες ασφαλείας και υγιεινής.
@ Εκτός από τα παραπάνω προβλήματα με τα κτήριο το οποίο ετοιμάζουν να φιλοξενήσει εκθέσεις και εκδηλώσεις χωρίς να έχει τις απαραίτητες άδεις οι εργαζόμενοι αναφέρουν ότι δεν έχουν καμιά στοιχειώδη κάλυψη έναντι του κοβιτ αλλά δεν τηρούνται και τα προβλεπόμενα ωράρια των εργαζομένων «με πλήρη εκμετάλλευση και εξουθένωση και απλήρωτες ώρες εργασίας».
@ Φυσικά αυτή η παρέμβαση γίνεται γιατί οι κίνδυνοι είναι πολλοί και σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να φιλοξενηθούν εκδηλώσεις και εκθέσεις αν δεν έχουν εκδοθεί η σχετικές άδειες.
@ Όμως επειδή στο δήμο αυτά είναι ψιλά γράμματα και μπορούν να γράψουν στα παλιά τους υποδήματα τις άδειες ασφαλείας να τους πω ότι αν γίνει κάτι θα είναι υπεύθυνοι.
@ Για να καλύψουν το θέμα της πυρασφάλειας όπως μαθαίνω της δημοτικής καπναποθήκης προκειμένου να φιλοξενήσουν κάποιες εκθέσεις που έχουν ανακοινώσει από την «δημωφέλεια» ώστε να μπορέσουν να προσλάβουν την Χαρτογράφο.
@ Φυσικά πρέπει να λάβουν υπόψη τους την καταγγελία των εργαζομένων προς τον εισαγγελέα την πυροσβεστική και την αστυνομία και να μη προχωρήσουν αν δεν έχουν τις άδειες στα χέρια τους.
@ Επίσης θα ήθελα να μάθω έχει εγκριθεί ο κανονισμός λειτουργίας της δημοτικής καπναποθήκης από ποιόν και πότε. Διότι δεν μπορεί να υπάρχει κανονισμός αν δεν υπάρχουν άδειες.
@ Οι προχειρότητες στην περίπτωση της δημοτικής καπναποθήκης δεν χωράνε. Επειδή θα συμμετέχει κόσμος στις εκθέσεις αν δεν υπάρχουν όλες οι άδειες λειτουργίας που προβλέπονται μη τολμήσουν και ανοίξουν τις πόρτες στις εκδηλώσεις για να δικαιολογήσουν τον μισθό της Χαρτογράφου, θα τους φάει το μαύρο φίδι.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα