Με Χρυσαυγίτη και Λαζαρίδη η επίσκεψη Μέτιου στον Νέστο

@ Απτόητο το δίδυμο Λαζαρίδη- Μέτιου συνεχίζουν να προκαλούν τους νεοδημοκράτες με τις πολιτικές που έχουν υιοθετήσει της πρόκλησης. Χθες και χωρίς να ενημερώσουν κανένα για ακόμη μια φορά ο περιφερειάρχης Χρίστος Μέτιος ακολοθούμενος από τον σύμβουλο του Μητσοτάκη Μακάριο Λαζαρίδη, άρα με τις ευλογίες του αρχηγού της ΝΔ επισκέφτηκαν τον δήμο Νέστου όπου μοίρασαν εκατομμύρια σε έργα χωρίς την παρουσία ούτε του αντιπεριφερειάρχη Θόδωρου Μαρκόπουλου αλλά και σε βάρος του προεκλογικού αγώνα του Σάββα Μιχαηλίδη. Χθες στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ οι εκπρόσωποι της από τον δήμο Νέστου έλεγαν ότι «το έκαψαν τον Σάββα με τα έργα εκατομμυρίων που υποσχέθηκαν στον Τσομπανόπουλου». Η παρουσία που σχολιάστηκε όμως περισσότερο στη σύσκεψη που έγινε στο δημαρχείο στην Χρυσούπολη ήτανε του Χρυσαυγίτη περιφερειακού συμβούλου του κ. Ναθαναηλίδη. Προφανώς ο κ. Ναθαναηλίδης καλεσμένος από τον περιφερειάρχη συμμετείχε στη συγκεκριμένη συνάντηση την οποία στιγμάτισε και έφερε στο φως τις μυστικές συμφωνίες με το χώρο της ακροδεξιάς. Τέτοιες συνεργασίες όπως κανείς μπορεί να κρίνει είναι αποδεκτές από τον σύμβουλο επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά πληγώνουν το κόμμα σοβαρά στην Καβάλα.
@ Προφανώς τόσο ο Μέτιος όσο και ο Λαζαρίδης δεν σκέφτονται την ενότητα της ΝΔ στην Καβάλα και με τις πράξεις τους προκαλούν τη σύγκρουση που φαίνεται ότι θα είναι σφοδρότερη από αυτή που αρχικά είχε υπολογιστή. Ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης καλύπτει, εάν τους καλύπτει, προκλητικά τον Μέτιο και Λαζαρίδη σε βάρος της ενότητας του κόμματος του ενώ υπάρχουν πολλά ράμματα για την γούνα τους.
@ Άγνωστο γιατί θέλει ο αρχηγός της ΝΔ με τις συμπεριφορές των δύο Μέτιου και Λαζαρίδη να επιδιώκει τη σύγκρουση. Αν πιστεύει ότι ο νεοδημοκρατικός κόσμος δεν θα μείνει σε αυτά τα γεγονότα και θα τον ψηφίσει γιατί δεν έχει άλλη επιλογή μάλλον δεν ξέρει από την ψυχολογία των ψηφοφόρων.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα