Μικρό κόμμα μεγάλη γκρίνια των στελεχών του ΚΙΝ ΑΛ στον Χριστοδουλάκη

ΜΕ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Η αλήθεια είναι ότι ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής Μανώλης Χριστοδουλάκης, που χθες βρέθηκε στην Καβάλα κάνοντας περιοδεία και συναντώντας από τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Καβάλας, τον πρόεδρο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας, τα μέλη της διορισμένης νομαρχιακής του ΚΙΛΑΛ, το απόγευμα της Τετάρτης 13 Ιουνίου 2018, πραγματοποίησε πολιτική ομιλία σε μικρή ομολογουμένως ομάδα παρευρισκομένων στελεχών του Κινήματος τα οποία είχαν πολλές απορίες.

Γέννημα θρέμμα της Χαριλάου Τρικούπη ο νεαρός γραμματέας που ουσιαστικά είναι επιλογή

της Φώφης Γεννηματά πριν από λίγο καιρό μιλώντας σε συγκέντρωση στο Ρέθυμνο (εντός έδρας του) είχε πει το αμίμητο «το κάστρο ανασυγκροτείται» και αποτέλεσε αποτύπωση της μάχης που είναι εδώ και καιρό σε πλήρη εξέλιξη μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Κινήματος Αλλαγής για τον κόσμο της «προοδευτικής παράταξης».

Μετά από λίγες μέρες η επικεφαλής του Κινήματος κ. Γεννηματά βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και ουσιαστικά πρόσφερε στήριξη στον δήμαρχο της πόλης Γιάννη Μπουτάρη.

Ολα αυτά και ιδιαίτερα οι συνεργασίες τόσο στην τοπική αυτοδιοίκηση όσο και μετά τις βουλευτικές εκλογές βρέθηκαν στο επίκεντρο συζητήσεων χθες στην Καβάλα μετά την πολιτική ομιλία του γραμματέα Μανώλη Χριστοδουλάκη, τον οποίο και ρώτησαν τι σκοπεύει να κάνει το Κίνημα Αλλαγής, ενώ ακούστηκαν γκρίνιες και παράπονα ότι δεν δουλεύει το Κίνημα όσο θα έπρεπε και όσο προσδοκούσαν.

Εκείνο που τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν το γεγονός ότι ετοιμάζονται εκλογές ανάδειξης συντονιστικών γραμματειών στις τοπικές οργανώσεις των καλλικρατικών δήμων που θα έχουν λόγο για την στήριξη που θα δώσει το ΚΙΝΑΛ στους υποψηφίους των αυτοδιοικητικών εκλογών!Η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στις 24 Ιουνίου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα