Ο Αυγενάκης εξέθεσε τον Μητσοτάκη με το άνοιγμα του προς την Χρυσή Αυγή για να καλύψει τον Λαζαρίδη

Κατά τη διάρκεια της προχθεσινή συνέντευξης που έδωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης προς του δημοσιογράφους της Καβάλας σε ερώτηση σχετικά με τις κοινές παρουσίες στελεχών της ΝΔ με στελέχη της Χρυσής Αυγής, ο γραμματέας του κόμματος ανέφερε ότι …ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ανοίξει τις πόρτες και καλεί τους πάντες στις τάξεις της ΝΔ, όλους ακόμη κι εκείνους που ψήφισαν είτε σαν διαμαρτυρία είτε σαν πλάκα ακόμη και κόμματα που βρίσκονται στα άκρα.
Βέβαια ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν αισθάνθηκε άβολα καθόλου και σε ερωτήσεις που είχαν να κάνουν με την φράση που ο ίδιος δήλωσε προ ημερών ότι η ΝΔ και τα στελέχη της προτάσσει το Εμείς παρά το Εγώ.
Ο ίδιος κάλυψε κανονικότατα τον Μακάριο Λαζαρίδη, ξεπέρασε τις αντιρρήσεις που υπάρχουν μέσα στη ΝΟΔΕ σχετικά με τον ίδιο και φανταζόμαστε στην Σαββατοβραδυνή σύσκεψη στα γραφεία της κομματικής οργάνωσης …θα τους είπε προφανώς …μαζευτείτε!
Λίγη σημασία έχουν τα λεγόμενα του ίδιου αλλά και του ετέρου στελέχους που ήταν παρών στην συνέντευξη Τύπου του Σταύρου Καλαφάτη και της απούσας λόγω άλλων επισκέψεων Άννας Καραμανλή, μια και πρόταγμα της γραμμής που εκπορεύεται από τα κεντρικά της ΝΔ από το Μοσχάτο είναι …ότι πει ο πρόεδρος και οι συνεργάτες του. Τελεία και παύλα!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα