Οι δηλώσεις μετά το ψυχοσάββατο και ο Θόδωρος σε ημερίδα για να μιλήσει για την ανάπτυξη του λιμανιού «Φίλιππος Β΄»

Ούτε τον Αλέκο αλλά ούτε τον Γιαννάρα είδα να φωτογραφίζεται με τον δήμαρχο προχθές στο δημαρχείο την ημέρα της γιορτής του. Ο μόνος κυβερνητικός βουλευτής που πέρασε και του είπε χρόνια πολλά όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες ήταν ο Μακάριος Λαζαρίδης. Προφανώς το πήρε το μήνυμα ο Ντίνος Κλειτσιώτης.
@ Εδώ και 2 χρόνια έχει καταθέσει το ΔΙΠΑΕ την πρόταση του για την ενοικίαση από την ΕΤΑΔ του κτηρίου του πρώην πρωτοδικείου της Καβάλας και ακόμη να του απαντήσουν αν την εξέτασαν και αν την αποδέχονται ή την απορρίπτουν. Τελικά αυτό το κράτος δεν βάζει μυαλό με τίποτε όσες κρίσεις και περάσει.
@ Δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να πει κάποιος πολιτικός μπροστά στο μικρόφωνο ενός τοπικού καναλιού μετά το τέλος του μνημόσυνου για τους Νεκρούς της Πόλης που τελείται κάθε χρόνο στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων στα νεκροταφεία. Και όμως υπάρχουν όπως η Τάνια Ελευθεριάδου που δήλωσε. «Σήμερα τιμούμε και θυμόμαστε τους νεκρούς της πόλης μας, και ταυτόχρονα στέλνουμε το μήνυμα της σπουδαιότητας της ζωής, της σημασίας να ζούμε με αξιοπρέπεια, αλληλεγγύη και αλληλοσεβασμό. Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες!». Άρες μάρες κουκουνάρες. Δηλαδή τίποτε. Αλλά και κάτι ακόμη. Σε ποιους ευχήθηκε χρόνια μετά από ένα μνημόσυνο;
@ Αλλά είδα ότι έκανε και δηλώσεις πρώην αντιπεριφερειάρχης ψαριών Ανδρέας Καραγιώργης. Τι να πεις βρε άνθρωπε μου μια μέρα που είναι για τους νεκρούς της Πόλης; Όμως δεν φταίνε αυτοί αλλά τα κανάλια που τους βάζουν το μικρόφωνο μπροστά τους και νομίζουν ότι θα πουν κάτι πολύ σπουδαίο.
@ Τι σου είναι η κρίση στα καύσιμα. Εκτός από την άνοδο του ρεύματος που ανάγκασε αρκετά καταστήματα στην αγορά της Καβάλας να μην ανοίξουν τα απογεύματα την περασμένη εβδομάδα για να γλυτώσουν κάποια ευρώ δεν βγήκαν να ψαρέψουν αρκετά μηχανότρατες γιατί το πετρέλαιο κίνησης εκτόξευσε τα έξοδα τους και η παραγωγή τους δεν θα την αγόραζαν οι καταναλωτές. Έτσι πρώτη φορά είδαμε να μη ψαρεύουν οι μηχανότρατες.
@ Κλήθηκε ο Μουριάδης για να μιλήσει μαζί και με άλλους δημάρχος σε ημερίδα που οργανώνει η Βουλή των στις 16 Μαρτίου με θέμα: «Εγνατία των λιμένων. Ηγουμενίτσα-Θεσσαλονίκη – Καβάλα – Αλεξανδρούπολη. Αναπτυξιακός και γεωστρατηγικός ρόλος. Αν είναι καλά αυτοί που τον καλούν θα μιλήσει ο Μουριάδης την ανάπτυξη του λιμανιού «Φίλιππος Β΄»; Τι ξέρει ο άνθρωπος για να πει; Εδώ δεν μπόρεσε μέχρι σήμερα να πάρει τα 300 στρέμματα που εκκρεμούν από το οικόπεδο του γειτνιάζει με το λιμάνι «Φίλιππος Β’΄» και θα μιλήσει και για την ανάπτυξη του. Καλαααα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα