Πολλές απουσίες και ο παππούς Τσουρουκίδης

Με πολλές απουσίες δημοτικών συμβούλων χθες επανεξελέγη πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο Κώστας Πεφάνης με 17 ψήφους! Μικρός αριθμός ψήφων αφού από την πλευρά μόνο της Δήμητρας Τσανάκα έλλειπα οι δημοτικοί σύμβουλοι της Πετρόπουλος, Τσαπανίδης, Τσουρουκίδης και Καλανταρίδης.
@ Ο νέος δημοτικός σύμβουλος Ανέστης Τσουρουκίδης όπως έμαθα δικαιολογημένα απουσίαζε από την χθεσινή συνεδρίαση αφού βρισκόταν στην Αθήνα όπου η κόρη του τον έκανε παππού. Οι υπόλοιποι για λόγους υγείας αφού η συνεδρίαση έγινε δια ζώσης και δεν θέλησαν να εκτεθούν.
@ Την θέση του αντιπροέδρου του δημοτικού συμβουλίου πήρε η Αναστασία Ιωσηφίδου η οποία συγκέντρωσε 20 ψήφους και τη θέση του γραμματέα ο Σωτήρης Δεληκάρης με 22 ψήφους. Παρεμένει άγνωστο ποιοι ήταν αυτοί και από ποια παράταξη που ψήφισαν την Ιωσηφίδου πέντε στο σύνολο δημοτικοί σύμβουλοι.
@ Δεν συμμετείχαν στη χθεσινή συνεδρίαση ούτε ο Κουνάκος, ούτε ο Ποτόλιας, ούτε ο Ξανθόπουλος ο καθένας για διαφορετικούς λόγους.
@ Στην οικονομική επιτροπή από πλευράς της Τσανάκα παρέμεινα Καλανταρίδης και Δρακονάκη με τον Σωτήρη Λαζαρίδη από την πλευρά του Μάκη Παπαδόπουλου. Πρόεδρος φυσικά παρέμεινε ο Γιάννης Προμούσας που σήμερα θα ανακηρυχθεί στη συνεδρίαση της επιτροπής. Εκλέχθηκε και ο Απόστολος Μουμτσάκης από την παράταξη του Μουριάδη.
@ Αυτόν που έψαχναν όλοι που έμειναν στο δημοτικό συμβούλιο μετά το τέλος της συνεδρίασης ήταν ο δέκατος έβδομος που ψήφισε τον Κώστα Πεφάνη εκτός από του συμβούλους του Μουριάδη και του Βαγγέλη Παππά. Κάποιοι είπαν ποιον υποψιαζόταν αλλά κανείς δεν έβαζε και το χέρι του στην φωτιά..
@ Στην επιτροπή της ποιότητας Ζωής εκλέχθηκαν ο Άκης Τελίδης μαζί με τον Σωτήρη Παπαδόπουλο από την παράταξη «Ανάσα για τον δήμο» της Τσανάκα και ο Γιάννης Μούτλιας από την παράταξη «ο τόπος της ζωής μας» του Μάκη Παπαδόπουλου.
@ Προχθές το πρωί στην εκπομπή της Σίσσυς Χριστίδου ήταν καλεσμένος ο νομικός σύμβουλος της ομοσπονδίας ενόργανης γυμναστικής Γιάννης Μούτλιας ο οποίος μίλησε για τις καταγγελίες που έγιναν από πρώην αθλήτριες σε βάρος τους από προπονητές της ομοσπονδίας.
@ Αλλαγές είχαμε στις θέσεις διοίκησης του δήμου Παγγαίου με σοβαρότερη αυτή του πρόεδρου του δημοτικού συμβουλίου όπου τον Κώστα Γάκη τον αντικατέστησε ο Χρίστος Μποσμπότης. Ο Κώστας Γάκης που άφησε τη θέση του πρόεδρου πήρε την αντιδημαρχία του δημοτικού διαμερίσματος του πρώην δήμου Πιερέων.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα