Στήνει δική του ομάδα ο Άδωνις στην περιφέρεια μας έκτος ΝΔ

Για να μην ανοίξουμε κουβέντα για το ποιος κάνει κουμάντο στη ΝΔ (Μητσοτάκης ή Άδωνις) θα αναφερθούμε στην έκπληξη που έχει προκαλέσει στην περιοχή της ΑΜ-Θ και ιδιαίτερα στους νεοδημοκρατικούς κύκλους, η βιασύνη του αντιπροέδρου της ΝΔ (ο οποίος προήλθε στην γαλάζια παράταξη από τον ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη) να συγχαρεί και να στηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις, μια υποψηφιότητα και συγκεκριμένα αυτή του ακόμη υπό δοκιμασία υποψήφιου περιφερειάρχη για τις επόμενες εκλογές Χρήστου Μέτιου.

Κι αυτό επειδή ο πρόεδρος της ΝΔ ήδη έχει δει και έχει συνομιλήσει με τους βουλευτές της παράταξης από την ΑΜ-Θ αλλά και τον Αλέκο Κοντό, παράλληλα έχει καλέσει για αύριο, την Τρίτη το απόγευμα τους αντιπεριφερειάρχες και τους περιφερειακούς συμβούλους της παράταξης του αείμνηστου περιφερειάρχη Γεωργίου Παυλίδη, «Περιφερειακή Αναγέννηση», στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Μοσχάτο να συζητήσουν την πιθανότητα της υποψηφιότητας και τις αντιρρήσεις που ήδη έχουν εκφραστεί για την περίπτωση του Χρήστου Μέτιου.

Γιατί άραγε ο Άδωνις Γεωργιάδης ήταν τόσο βιαστικός και μάλιστα παρακάμπτοντας τον ίδιο τον πρόεδρο του κόμματος;

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αντιπρόεδρος «στήνει» και στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ την δική του ομάδα και μάλιστα υπάρχουν και ονοματεπώνυμα.

Ήδη έχει εκφραστεί από την Ξάνθη όπου πρόσφατα βρέθηκε την συμπάθεια του και την στήριξή του στον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο μια και είναι ένα από τα δικά του πρόσωπα στον χάρτη της επικράτειάς του.

Τον Δεκέμβριο του 2016 ο κ. Γεωργιάδης σε επίσκεψη του στην Κομοτηνή, με φρέσκο ακόμη περιφερειάρχη τον Χρήστο Μέτιο, ήταν από τους πρώτους που πήγαν στο γραφείο του για να: ενημερωθεί τότε, για όλα τα θέματα της Περιφέρειας και κυρίως για το στρατηγικό σχεδιασμό, την πορεία του ΕΣΠΑ, τα προβλήματα των ζωονόσων και των επιχειρήσεων στην περιοχή της ΠΑΜΘ σε σχέση με τις συνθήκες ίδρυσης και λειτουργίας των αντίστοιχων στη Βουλγαρία και του ζήτησε να είναι αρωγός και σύμμαχος της περιοχής.

Όταν έπεσε η γέφυρα του Κομψάτου και ήταν άφαντος ο κ. Μέτιος, τότε ο περιφερειακός σύμβουλος Οντέρ Μουμίν του είχε ρωτήσει μέσα στο περιφερειακό συμβούλιο, το εξής: «Για ποιο λόγο και προκλητικά αδιαφορήσατε για την πτώση μιας γέφυρας, ενώ την ίδια ώρα φωτογραφιζόσασταν με τον Άδωνη Γεωργιάδη και δεν πήγατε για επί τόπου διαπίστωση της κατάστασης;».

Φυσικά ο κύριος Μέτιος δεν έδωσε απαντήσεις!

Στήνει ομάδα;

Ερωτήματα έχουν προκληθεί και από εκείνη την εμφάνιση του περιφερειακού συμβούλου Τάσου Ναθαναηλίδη, της παράταξης «Ελληνική Αυγή» που υποστηρίχθηκε από την Χρυσή Αυγή, στην παρουσίαση έργων αντιπλημμυρικής προστασίας στον Δήμο Νέστου από τον περιφερειάρχη Χρήστο Μέτιο, παρουσία και του συμβούλου επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη!

Επίσης ορισμένα πρόσωπα που διεκδικούν μια θέση στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ όπως για παράδειγμα η δικηγόρος κ. Μαρία Χατζηκωνσταντίνου προέρχεται από τον ΛΑΟΣ, αλλά και η εμφάνιση του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Αποστράτων Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπτεράρχου ε.α. Κώστα Ιατρίδη στην Κομοτηνή, είναι όπως λένε οι πληροφορίες μας μια επιθυμία του Άδωνι Γεωργιάδη ώστε να έχει μια θέση στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ και μάλιστα σε μια ευαίσθητη πολιτικά περιοχή όπως η Θράκη!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα