Ξεκίνησαν οι κατασχέσεις από τους εργαζόμενους των περιουσιακών στοιχείων της “ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗΣ Α.Ε”

Τα μαντάτα δεν είναι καλά από το μέτωπο της περιφερειακής αναπτυξιακής εταιρείας «Εργοανάπτυξη Α.Ε» που έχει έδρα την Καβάλα και είναι αυτή που υποτίθεται διαχειρίζεται τα «λουτρά των Ελευθερών». Οι εργαζόμενοι της επιχείρησης μετά τη μη τήρηση των συμφωνιών που έγιναν με την μεσολάβηση του ΣΕΠΕ για τη σταδιακή αποπληρωμής των οφειλών της εταιρείας από τη μη καταβολή των μισθών τους προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και πέτυχαν να εκδώσουν δικαστικές αποφάσεις που διατάσουν την κατάσχεση των ενοικίων από το ακίνητο των λουτρών των Ελευθερών αλλά και όλων των περιουσιακών στοιχείων. Οι συνολικές απαιτήσεις των πρώην εργαζομένων της «Εργοανάπτυξης Α.Ε» ανέρχεται στις 100.000 ευρώ. Επίσης εκτός από τις οφειλές σε εργαζομένους υπάρχουν οφειλές προς το ΙΚΑ αλλά και σε προμηθευτές.
Με την υπόθεση όμως γενικότερα της «Εργοανάπτυξης Α.Ε» και ο τρόπος με τον οποίο η διοίκηση του Αλέξανδρου Ιωσηφίδη διαχειρίστηκε τα πράγματα από τότε που ανέλαβε εδώ και 2 χρόνια είναι αντικείμενο και εισαγγελικής έρευνας χωρίς ωστόσο να έχουν απαγγελθεί κατηγορίες και να έχει παραπεμφθεί η υπόθεση στην δικαιοσύνη.
Ίσως και τα οικονομικά προβλήματα που υπάρχουν στην «Εργοανάπτυξη Α.Ε» και ο περιφερειάρχης Χρίστος Μέτιος είχε υποσχεθεί να τα λύσει είναι και ο λόγος της απομάκρυνσης του προέδρου της επιχείρησης Αλέξανδρου Ιωσηφίδη από την ηγετική ομάδα της διοίκησης της περιφέρειας

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα