Α.Ο.Κ.: Φρένο εν όψει… πιθανής αναδιάρθρωσης για συνέχεια του σχεδιασμού με γοργούς ρυθμούς

Με την προσοχή τους στραμμένη στην Τετάρτη 19 Αυγούστου είναι οι περισσότερες ομάδες σε Σούπερ Λιγκ 2 και Football League όπως βέβαια και στην ομάδα της Καβάλας προκειμένου οι παράγοντες της να συνεχίσουν τον σχεδιασμό τους με πιο γοργούς και αποτελεσματικούς ρυθμούς.

Σήμερα λοιπόν πρόκειται να ανακοινωθεί –επιτέλους- η απόφαση για την αναδιάρθρωση έτσι ώστε οι ομάδες να γνωρίζουν και πώς να κινηθούν μεταγραφικά.

Μια από αυτές είναι και η ομάδα του Α,Ο,Κ. η οποία ναι μεν έχει προχωρήσει σε κάποιες ανανεώσεις ποδοσφαιριστών από το περυσινό ρόστερ όμως έχει μπει…. φρένο στα μεταγραφικά καθώς από την απόφαση θα εξαρτηθούν και οι επόμενες κινήσεις του συλλόγου.

Σίγουρα πάντως, υπάρχουν οι επαφές με μεταγραφικούς στόχους όμως οι εξελίξεις θα λάβουν χώρα μετά την απόφαση ενώ αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το θέμα του προπονητή με επικρατέστερο τον Κώστα Ανυφαντάκη ενώ ακούγεται και το όνομα του Γιάννη Τάτση.

Αναβολή των

δοκιμαστικών

Η ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, ενημερώνει ότι λόγω της απόφαση του Δήμου Καβάλας για αναστολή λειτουργίας όλων των δημοτικών αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων εξαιτίας των κρουσμάτων covid-19, αναβάλλει μέχρι νεότερης ενημέρωσης, τις προπονήσεις για τα δοκιμαστικά που είχαν προγραμματιστεί να διεξαχθούν τη την, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη 18, 19 και 20 Αυγούστου 2020,, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του βοηθητικού γηπέδου που διατηρεί η ΠΑΕ Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, πίσω από το στάδιο «Ανθή Καραγιάννη», για τη στελέχωση των τμημάτων Κ-17 και Κ-19, ποδοσφαιριστών γεννηθέντων τα έτη, 2001, 2002, 2003 και 2004.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα