Η απρέπεια συνεχίζεται στον Άγιο Λουκά και η σημερινή συνεδρίαση της ΔΕΥΑΚ

Καλημέρα κυρία Χριστίνα. Δεν θέλω να εκνευρίζεστε. Αν δεν μπορείτε πάνω στην πασαρέλα υπάρχει και η λύση της σύνταξης.
@ Ξήλωσαν τα παρτέρια από τους πεζόδρομους και έβαλαν παγκάκια για να κάθονται οι περαστικοί.
@ Μάλλον δεν πρέπει να υπάρχουν και πολλοί που να είναι ευχαριστημένοι με τον διοικητή του νοσοκομείου Ντίνο Κλειτσιώτη. Ούτε το υπουργείο από τις αποδόσεις του.
@ Τι έμαθα; Πήγε μου είπαν μητέρα να γράψει το παιδί της στον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό του
Αγίου Λουκά στα γραφεία του νομικού προσώπου της αλληλεγγύης και της είπαν ότι δεν μπορεί να το γράψει και αν θέλει μπορεί να το πάει σε άλλο βρεφονηπιακό σταθμό. Φυσικά η συμπολίτισσα μας σηκώθηκε και έφυγε.
@ Φαίνεται ότι έχουν πεισμώσει Μουριάδης και Δημητριάδης και θέλουν σαν μικρά παιδιά που δεν παραδέχονται το λάθος τους να περάσει το δικό τους. Κου πε, πε, κου πε, πε….
@ Ο Παναγιωτόπουλος όπως μου είπε χθες η πρόεδρος των γονέων του λυκείου των Κρηνίδων Ευγενία Φιλόσογλου μεσολάβησε και θα σταλούν κοντέινερ, προκειμένου να στεγαστούν από του χρόνου όταν με το καλό αρχίσουν τα έργα στο κτήριο του γυμνασίου των Κρηνίδων τους μαθητές που θα πάνε στο στο κτήριο του δημοτικού σχολείου του Αμυγδαλεώνα.
@ Δηλαδή ακόμη και το κούρεμα των χόρτων στον περιβάλλοντα χώρο όπου βρίσκεται η εκκλησία της Αγία Λυδίας ο δήμος το κάνει; Τι ωραία.
@ Συνεδριάζει σήμερα το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ. Δύο είναι τα θέματα αιχμής. Το ένα έχει να κάνει με την διεκδίκηση των αναδρομικών από τους εργαζόμενους και την εισήγηση της νομική συμβούλου της επιχείρησης και το δεύτερο με το αίτημα της προέδρου του περιφερειακού κέντρου πρόνοιας Ασπασία Τσαμπασλή που θέλει να μη πληρώσει καταναλώσει σε νερό δεκαετιών.
@ Επειδή δεν υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα κάποια εισήγηση δεν το βλέπω να ψηφίζεται από την αντιπολίτευση και αν η πλειοψηφία του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ και ο πρόεδρος της Χρόνης θέλουν να το ψηφίσουν θα αναλάβουν και τις ευθύνες τους. Αν και το όλο θέμα μπάζει από επιχειρήματα που να αποδεικνύουν ότι όντως δεν έγιναν οι συγκεκριμένες καταναλώσεις γιατί υπήρχαν κρυφές διαρροές.
@ Μέχρι και χθες το μεσημέρι δεν κατάφερε η νομαρχιακή επιτροπή του Σύριζα να δώσει στη δημοσιότητα τα επίσημα αποτελέσματα της προχθεσινή ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Τσίπρα ως προέδρου του κόμματος με το σοβιετικού τύπου ποσοστό του 99,05%. Προφανώς για τους προοδευτικούς του Σύριζα ήταν τόσο δύσκολο να δώσουν τα συγκεντρωτικά στοιχεία του νομού αλλά και του δήμου της Καβάλας. Το συμπέρασμα μου είναι ή θέλησαν να τα κρύψουν γιατί δεν τους ικανοποιούσαν λόγω μικρή προσέλευσης,ή γιατί είναι ασυντόνιστοι ή γιατί όσοι και να ψήφιζαν ο Τσίπρας ως ο μόνος υποψήφιος θα γινόταν πάλι πρόεδρος.
@ Όμως εγώ δεν μπορούσα να μην έβρισκα τι ακριβώς έγινε. Έτσι έμαθα ότι συνολικά σε όλο τον νομό Καβάλας ψήφισαν 1.200 άτομα και μόνο στην Θάσο εγγράφηκαν 200 νέα μέλη ενώ στις άλλες επαρχίες ψιλά πράγματα. Γι΄ αυτό τα έδωσαν τα αποτελέσματα με χρονοκαθυστέριση.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα