Κοντά σε συμφωνία με Κώστα Ανυφαντάκη είναι η Δόξα Δράμας

Τον πρώην Ρεθυμνιώτη τεχνικό του Α.Ο.Κ., Κώστα Ανυφαντάκη, φαίνεται πως έχει ψηλά στην λίστα της για την θέση του προπονητή, η Δόξα Δράμας ενόψει της νέας σεζόν στην Superleague 2.

Εκείνο το οποίο πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι ο Κρητικός τεχνικός Κώστας Ανυφαντάκης πριν λίγες μέρες δέχθηκε κρούση από τους «μαυραετούς», παρουσιάζοντας μάλιστα το αγωνιστικό πλάνο στον πρόεδρο της ομάδας της Δράμας, Γιάννη Μπύρο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η ομάδα της Δόξας να δώσει την τελική της απάντηση στον Κώστα Ανυφαντάκη ενώ την ίδια ώρα στα υπόψιν της Δραμινής ΠΑΕ είναι και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος για την θέση του προπονητή.

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Ανυφαντάκης διετέλεσε προπονητής των «αργοναυτών» σε δυο περιπτώσεις, από τον Φεβρουάριο του 2015 μέχρι τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους και από τον Ιούλιο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Βέβαια εκείνο το οποίο πρέπει να σημειώσουμε και το οποίο είναι γνωστό στην αθλητική κοινωνία του νομού Καβάλας είναι το ότι ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης είναι ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην Καβάλα, διατηρεί πολλούς φίλους και συχνά πυκνά τους εκφράζει το ενδιαφέρον του για τον Α.Ο.Κ. που είναι μέσα στην καρδιά του.

Επίσης ο προπονητής Κώστας Ανυφαντάκης έχει εργαστεί σε Α.Ο Επισκοπή, Πανθρακικό, Ιωνικό και ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα