Μόνο 1.200 μέλη ψήφισαν στις κάλπες του Σύριζα σε όλο τον Νομό Καβάλας

Μέχρι και σήμερα το μεσημέρι δεν κατάφερε η νομαρχιακή επιτροπή του Σύριζα να δώσει στη δημοσιότητα τα επίσημα αποτελέσματα της προχθεσινή ψηφοφορίας για την ανάδειξη του Τσίπρα σε πρόεδρο του κόμματος. Προφανώς για τους προοδευτικούς του Σύριζα ήταν τόσο δύσκολο να δώσουν τα συγκεντρωτικά του νομού αλλά και του δήμου της Καβάλας. Το συμπέρασμα μου είναι ή θέλουν να τα κρύψουν γιατί δεν τους ικανοποίησε η προσέλευση ή γιατί είναι ασυντόνιστοι ή γιατί όσοι και να ψήφιζαν ο Τσίπρας ως ο μόνος υποψήφιος θα γινόταν πάλι πρόεδρος.
@ Όμως εγώ δεν μπορούσα να μη μάθαινα τι ακριβώς έγινε. Έτσι έμαθα ότι συνολικά σε όλο τον νομό Καβάλας ψήφισαν 1.200 άτομα και μόνο στην Θάσο εγγράφηκαν 200 νέα μέλη. Γι΄ αυτό τα έδωσαν τα αποτελέσματα με χρονοκαθυθστέριση.
@Για να δούμε ποίοι εκλέχθηκαν από την περιφέρεια μας για την Κεντρική Επιτροπή του Σύριζα. Για την κεντρική επιτροπή να σας ενημερώσω ότι εκλέχθηκαν οι Μορφίδης από την Καβάλα, ο Καρβούνης από την Δράμα, ο Χαρίτου ο βουλευτής από την Ροδόπη, ο πρώην υφυπουργός Γιανακκίδης από την Ξάνθη και ο Τραιφόρος από την Καβάλα.
@ Τελικά αν βλέπει κανείς λαοθάλασσες ψηφίζεται αν δεν βλέπει μένει εκτός.
@ Τώρα από τις γυναίκες που εκλέχθηκαν για την κεντρική επιτροπή είναι η βουλευτής Γκράνα από τον Έβρο. Η Χωματά από την Καβάλα, η Καλέση από τον Έβρο επίσης, η Φιλιππίδου από την Δράμα και κουγιυμτζόγλου από την Ροδόπη.
@ Επίσης αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι μόνο 600 άτομα πήγαν και ψήφισαν στον δήμο Καβάλας και άλλα 600 άτομα στον υπόλοιπο νομό.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα