Ο Αλέκος δεν είναι ο Μέγας Αλέξανδρος και ο ΑΟΚ δεν είναι η Λίβερπουλ

Ο Αλέκος νομίζει ότι είναι ο Μέγας Αλέξανδρος και βρίσκεται στην έρημο της Περσίας προσπαθώντας να εμψυχώσει τους στρατιώτες του να συνεχίσουν να αγωνίζονται. Ο Αλέξανδρος ήταν ο Αλέξανδρος και ο Αλέκος είναι ο Αλέκος. Δεν είναι σε πόλεμο ούτε εκπροσωπεί την Καβάλα γιατί η Καβάλα δεν τον θεωρεί δικό της παιδί. Φτάνει ποια αυτή η μεγαλομανία και η υπερφίαλη προτροπή να γίνει κάτι που δεν μπορούν να το κάνουν αμούστακα παιδιά γιατί αυτός δεν είχε την προνοητικότητα εγκαίρως να ασχοληθεί σοβαρά με την ομάδα. Φτάνει να του φταίνε όλοι οι άλλοι και να μη βλέπει τον εαυτό του στον καθρέφτη και να αναγνωρίζει τον καταστροφέα του Καβαλιώτικου ποδοσφαίρου. Εδώ και τώρα έχουν υποχρεώσει οι μέτοχοι του ΑΟΚ να σταματήσουν αυτή την παρωδία διοίκησης και να καλέσουν τις υγιείς δυνάμεις της Καβαλιώτικης κοινωνίας να συμβάλουν στην στήριξη της ομάδας με ορθές προσεγγίσεις και όχι με τα τύμπανα του πολέμου.
Η τελευταία ανακοίνωση του Ιρανοκαναδού όπως και αυτές που προηγήθηκαν είναι μνημεία κακής διαχείρισης μιας ομάδας αλλά και κακής μετάφρασης.

Το μήνυμα του Alexander Haditaghi (21/11/2021)
Το σημερινό 7-0 δεν αποδίδει δικαιοσύνη στην ψυχή και το πάθος που έβγαλαν οι έφηβοι αθλητές μας στον αγωνιστικό χώρο αλλά ούτε την ευγενή άμιλλα. Το σημερινό αποτέλεσμα είναι ξεκάθαρο αποτέλεσμα ανόητων πολιτικών αποφάσεων αλλά και της διαφθοράς και ανοησίας κάποιων ατόμων που εμπλέκονται με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Αυτές οι πολιτικές δεν επιτρέπουν στην ομάδα μας να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό επαγγελματικό σύνολο μέχρι τις 1 Ιανουαρίου του 2022.
Εκ μέρους της πόλης της Καβάλας και της ομάδας θα ήθελα να συγχαρώ αυτούς τους νέους πολεμιστές. Εμφανίστηκαν για να υπερασπιστούν την πόλη τους και το δικαίωμα της ομάδας να αγωνιστεί στην Super League 2. Αυτοί οι έφηβοι αθλητές εμφανίστηκαν με ψυχή και πάθος απέναντι σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και αξίζουν τον θαυμασμό και σεβασμό όλων των Ελλήνων φιλάθλων. Όλοι θα πρέπει να είναι υπερήφανοι για αυτή την γενιά στην Ελλάδα.
Πόσοι από εμάς θα εμφανίζονταν απέναντι στον Myke Tyson επειδή προσέβαλλε την τιμή της πόλης ή της οικογένειας μας? Αυτά τα παιδιά αυτό έκαναν σήμερα!
Μερικοί από τους φιλάθλους μας επίσης. Ταξίδεψαν χιλιόμετρα μακριά από την Καβάλα για να υποστηρίξουν αυτούς τους νέους μαχητές.
Επίσης θέλω να συγχαρώ τον Πιερικό για την νίκη του εντός και εκτός του αγωνιστικού χώρου. Η σπουδαία ομάδα με την πρωτοκλασάτη διοίκηση της έδωσαν ένα σωστό παράδειγμα του ευ αγωνίζεσθαι και του Fair Play. Πραγματικό παράδειγμα ομάδας με ψυχολογία πρωταθλητή. Τους ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και αναμένουμε να ανταποδώσουμε στην Καβάλα. Ευχόμαστε στην ομάδα και στην όμορφη πόλη της Κατερίνης, την καλύτερη συνέχεια στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν.

Alex Haditaghi & AO Kavala

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα