Ο Κλειτσιώτης απειλεί το κόμμα του ο Καλαντζής ονειρεύεται ότι κάνει συνδυασμό και ο Εριφυλλίδης τράβηξε φρένο

Σιγά, σιγά αρχίζουν και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα με τις εκλογές στον δήμο Καβάλας. Η περίπτωση του διοικητή του νοσοκομείου Ντίνου Κλειτσιώτη να κατέβει στις δημοτικές εκλογές χάνει έδαφος αφού ο ίδιος την υποψηφιότητα του την χρησιμοποιεί περισσότερο για να κρατήσει τη θέση του στο νοσοκομείο μετά την αρνητική αξιολόγηση που του έκανα από το υπουργείο υγείας.
@ Βέβαια επειδή ο Κλειτσιώτης είναι Κλειτσιώτης και κανείς δεν μπορεί να του έχει εμπιστοσύνη θα κρατήσει τη θέση του με το επιχείρημα ότι δεν θα πάρει μέρος στις δημοτικές εκλογές του 2023. Όμως αν δει ότι εκεί γύρω στον Ιανουάριο του επόμενου χρόνου μπορεί να σχηματίσει συνδυασμό θα παραιτηθεί και θα είναι μέσα στο χρονικό πλαίσιο των εννέα μηνών που προβλέπει ο νόμος πριν από τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές.
@ Επίσης ο Κλειτσιώτης εάν γίνουν εκλογές βουλευτικές μέχρι το Ιανουάριο του 2023 και διαπιστώσει ότι η ΝΔ θα είναι πάλι κυβέρνηση και πάρει την διαβεβαίωση ότι μπορεί να κρατήσει τη θέση του διοικητή του νοσοκομείου τότε νομίζω ότι θα αποφύγει μια συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές που όπως και νάχουν είναι δαπανηρές αλλά και χωρίς να είναι σίγουρη η εκλογή του.
@ Θα μείνουν λοιπόν στο παιχνίδι όπως εδώ και πολλούς μήνες γράφω ο Παπαδόπουλος, η Ιωσηφίδου, ο εκλεκτός του Σύριζα και του ΚΚΕ. Φυσικά και ο Μουριάδης που έχει γλυκαθεί από την εξουσία της καρέκλας.
@ Ούτε ο Γιώργος Καλαντζής έχει τα κότσια να κατέβει με δικό του συνδυασμό και χωρίς τη στήριξη της ΝΔ αφού το ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα έχει καμιά τύχη παρά τους δικούς του ισχυρισμούς ότι ακόμη έχει ισχυρά ερείσματα μέσα στην κοινωνία της Καβάλας.
@ Σε αυτόν που αρχίζω και βάζω ένα ερωτηματικό σήμερα είναι και ο Γιάννης Εριφυλλίδης που ενώ μου είχε πει ότι ετοιμαζόταν μέσα στον Μάιο να ανακοινώσει και επίσημα τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του 2023, τώρα βλέπω ότι έχει τραβήξει χειρόφρενο. Δεν γνωρίζω τους λόγους αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και απλά να ετοιμάζει την εκδήλωση όσο καλύτερα γίνεται για να ανακοινώσει τη συμμετοχή του στις δημοτικές εκλογές του 2023.
@ Επίσης ακούω ότι το σενάριο να παρατείνει η κυβέρνηση για ένα χρόνο πέραν των τεσσάρων την θητεία των δημάρχων χάνει έδαφος και οι δημοτικές και περιφερειακές εκλογές θα γίνουν στην ώρα τους. Έτσι ο οποιοσδήποτε εφησυχασμός που επήλθε στο δημαρχείο ότι ακόμη έχουν χρόνο για να προλάβουν να παρουσιάσουν έργο έχει χαθεί.
@ Σας ενημέρωσα από χθες ότι ο αντιδήμαρχος και δημοτικός σύμβουλος του Μουριάδη Γιώργος Μιχαηλίδης που άλλα περίμενε να κάνει η διοίκηση του δήμου και άλλα είδε είναι πολύ κοντά στο να παραιτηθεί. Δεν αντέχει ούτε αυτός το τοξικό κλίμα στο δημαρχείο και γι΄ αυτό έχει να εμφανιστεί πολύ καιρό στο άσπρο κτήριο.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα