Ο Λαλάς βγήκε στην πιάτσα αλλά δεν βρίσκει υποψηφίους και μια ακόμη αθώωση για τον Ξανθόπουλο

Άκουσα ότι βρίσκεται πάλι στην Καβάλα ο Λαλάς και ψάχνει ερείσματα στην πολιτική πιάτσα για να πιαστεί και να κατεβεί στις επόμενες δημοτικές εκλογές για τον δήμο της Καβάλας. Δεν γνωρίζω εκτός από ένα δύο με τους οποίους συναντιέται σε καθημερινή βάση να τον έχει πλησιάσει κανείς άλλος αυτοβούλως και να του είπε ότι θα είναι μαζί του. Άλλωστε η φωτογραφία του με τον Σαμαρά στο συνέδριο της ΝΔ μου λένε ότι του έκανε μεγάλη ζημιά.
@ Χωρίς βέβαια τη στήριξη της ΝΔ που να τολμήσει το “λαϊκό” παιδί να κατεβεί.
@ Έμαθα ότι ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ξανθόπουλος ακόμη τραβολογιέται στα δικαστήρια με υποθέσεις της ΔΕΥΑΚ. Έχουν περάσει περίπου 4 χρόνια και ο Ξανθόπουλος αντιμετωπίζει μόνος του της μηνύσεις που του έχουν γίνει.
@ Την περασμένη λοιπόν Παρασκευή αθωώθηκε πανηγυρικά στην δίκη που είχε μετά από μήνυση που του έκανε εργαζόμενος που όπως αποδείχθηκε ψευδώς είχε δηλώσει ότι δεν πληρώθηκε τα αναδρομικά που είχαν πάρει οι συνάδελφοι του στην ΔΕΥΑΚ ενώ τα είχε πληρωθεί. Τι να πω.
@ Όμως, όπως έμαθα δεν ήταν κανείς ως μάρτυρας υπεράσπισης από την παράταξη της Τσανάκα που νομίζω ότι είχε υποχρεώσει να παραβρεθεί η ίδια η πρώην δήμαρχος γιατί αυτή τον είχε κάνει πρόεδρο της ΔΕΥΑΚ.
@ Τελειωμό δεν έχουν τα προβλήματα με τα μπάζα που ο δήμος δεν βλέπει δεξιά και αριστερά. Έτσι δημιουργούνται διάφορες χωματερές τις οποίες μπορεί να δημιουργούν και ιδιώτες που εκμεταλλεύονται το κενό που υπάρχει στη διαχείριση τους από τον δήμο και κερδίζουν πολλά χρήματα κάτω από την μύτη τους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα