Παιχνίδια με τον Ιρανοκαναδό κάνει ο Μουριάδης

Βραδυφλεγής αντίδραση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου στο αίτημα του Μάκη Παπαδόπουλου για έκτακτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με θέμα τις εξελίξεις στον ΑΟΚ για την εξεύρεση των χρημάτων προκειμένου να πάρει η ΠΑΕ την εγγυητική επιστολή.
@ Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου που μάλλον το έκτακτο για τον Πεφάνη έχει άλλη χρονική αξιολόγηση καλεί τους δημοτικούς συμβούλους να συνεδριάσουν εκτάκτως αύριο και ενώ το πουλάκι έχει πετάξει.
@ Γιατί αύριο διότι καθ΄ υπαγόρευση του νομικού εκπροσώπου του Ιρανοκαναδού θα βρεθεί ο φερόμενος ως επενδυτής στην Καβάλα σήμερα και θα πάρει πρωτοβουλίες ώστε να λύσει το οικονομικό πρόβλημα. Καλά…
@ Φυσικά δεν πρόκειται να λύσει τίποτε και θα χαθεί η πανκαβαλιώτικη προσπάθεια να καλυφθούν τα χρήματα της εγγυητικής και η ομάδα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της « Super League 2».
@ Συνεχίζεται λοιπόν το παιχνίδι του Μουριάδη μαζί με τον Κεβρεκάκη να την πάρει την ομάδα ο Ιρανοκαναδός που δεν φαίνεται ότι έχει την οικονομική επιφάνεια να το πράξει.
@ Αλλά και οι σημερινοί διοικούντες σαν ζαλισμένα κοτόπουλα άγονται και φέρονται και δεν ξέρουν ποιον να πιστέψουν και τι να κάνουν.
@ Ένα όμως είναι βέβαιο ότι ο χρόνο τρέχει και οι ευκαιρίες χάνονται για τον ΑΟΚ.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα