Πολλά δώρα και μία «ζεστή αγκαλιά» δώρισε η ΠΑΕ Καβάλα στα παιδιά της πρώην Παιδόπολης

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο, ημερώνει ότι με επιτυχία και σε κλίμα εγκάρδιο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 7 Ιανουαρίου 2020 η επίσκεψη της αντιπροσωπείας του ποδοσφαιρικού τμήματος, στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη) του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Κ.Κ.Π. – Π.Α.Μ.Θ).

Από την πλευρά της η νέα πρόεδρος του Κέντρου, κα Αναστασία Τζαμπαζλή με τους συνεργάτες της, επιφύλαξαν πολύ θερμή υποδοχή στην αντιπροσωπεία την ομάδας μας την οποία ευχαρίστησαν για την μεγάλη και ζεστή αγκαλιά που προσέφερε στα παιδιά ενώ εξέφρασε και την μεγάλη της χαρά για την επίσκεψη. Μάλιστα ζήτησε από τον προπονητή μας κ. Παύλο Δερμιτζάκη τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Κέντρο να συμμετέχουν ενεργά στις δράσεις των τμημάτων υποδομής του Α.Ο.Κ. και να υπάρξει στο μέλλον μια πιο στενή συνεργασία των δύο πλευρών. Μία πρόταση η οποία έτυχε της άμεσης ανταπόκρισης των ιθυνόντων της ομάδας μας. Στη διάρκεια της επίσκεψης τα χαμόγελα της ικανοποίησης έδωσαν και πήραν και από τις δύο πλευρές, το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινητικό, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας μοίρασαν δώρα και χαρά σε όλα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Προστασίας Παιδιού Καβάλας και έπαιξαν μαζί τους για αρκετή ώρα. Την αντιπροσωπεία της Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, αποτελούσαν ο κ. Σωτήρης Δεληκάρης εκπρόσωπος της διοίκησης, ο προπονητής κ. Παύλος Δερμιτζάκης, ο βοηθός του κ. Γεώργιος Γουνελάς, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό δυναμικό, ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου κ. Πέτρος Πετρόπουλος, ο Γενικός Διευθυντής κ. Διαμαντής Κωνσταντάρας και η υπεύθυνη του εμπορικού τμήματος κα Αλίκη Μέρμηγκα.

Η ΠΑΕ Καβάλα

ευχαριστεί την Τρίγλια

Εξάλλου η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965 με άλλο δελτίο τύπου που έδωσε στη δημοσιότητα τονίζει ότι θεωρεί υποχρέωση της δημόσια να ευχαριστήσει την ΠΑΕ ΠΟ ΤΡΙΓΛΙΑΣ για την άψογη φιλοξενία της, στα μέλη της αποστολή της ομάδας μας, στο μεταξύ μας παιχνίδι την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα