Πρωταθλήτριες Γ’ Εθνικής: «Ώρα μηδέν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μοναδική βιώσιμη λύση η αναδιάρθρωση»

Με κοινή ανακοίνωση οι 8 πρωταθλητές της Γ’ εθνικής κατηγορίας Παράλληλα απευθύνονται στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τον Υφυπουργό αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, και τους καλούν να προχωρήσουν στην αναδιάρθρωση των πρωταθλημάτων με δυο ομίλους στην ‘’Super League 2’’ και κατάργηση της Football League.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Το Ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στην “ώρα μηδέν”, λόγω της πανδημίας της COVID-19 και οι θεσμικοί του παράγοντες, “νίπτουν τας χείρας τους” και πετούν τις ευθύνες, ο ένας στον άλλον!

Κύριοι, είναι η τελευταία κοινή μας δήλωση, ως πρόεδροι, των ‘’8’’ πρωταθλητριών ομάδων της Γ΄ Εθνικής, που σας προτρέπουμε για πολλοστή φορά, να προβείτε στην αναγκαστική αναδιάρθρωση κατηγοριών και στην δημιουργία βιώσιμης λύσης για το ποδόσφαιρο μας, λόγω του καταστροφικού και θανατηφόρου ιού.

Την επόμενη μέρα των μεσοβέζικων αποφάσεων σας, θα μιλήσουν οι πράξεις μας.

Αναγκαζόμαστε πλέον, να απευθυνθούμε στον Πρωθυπουργό της χώρας, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς και στον Υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, ώστε να κάνουν πράξη, τις δημόσιες τοποθετήσεις τους, πριν και μετά την ανάληψη της κυβέρνησης, από τη Νέα Δημοκρατία, κατά της “αναδιάρθρωσης Βασιλειάδη”, που κάνουν λόγο για:

“τέχνασμα που απέτυχε παταγωδώς και έχει πάει στο βρόντο, δημιουργώντας κρατικοδίαιτο ποδόσφαιρο τριών κατηγοριών το οποίο θα τροφοδοτεί και θα πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω της ΕΡΤ”.

Εφόσον αποδεδειγμένα, αγαπάτε και νοιάζεστε για το καλό του Ελληνικού αθλητισμού, προχωρήστε επιτέλους, στην μοναδική βιώσιμη λύση για το ποδόσφαιρο μας, εν μέσω COVID-19, που ψήφισε η ΕΠΟ (και είναι η επί τριμήνου δική μας εμπεριστατωμένη πρόταση) της νέας αναδιάρθρωσης, δυο επαγγελματικών κατηγοριών(SL1-SL2), με δυο ομίλους στη ‘’Super League 2’’ και κατάργηση της Football League.

Με σεβασμό και εκτίμηση,

Οι παράγοντες των 8 πρωταθλητριών ομάδων της Γ΄ Εθνικής.

Πανσερραϊκός: Τάσος Καζίας

Αλμωπός Αριδαίας: Φώτης Παντελίδης

Πιερικός: Γιάννης Λαζαρίδη

ΑΕΠ Κοζάνης: Χαράλαμπος Αλεξανδρίδης

Καλλιθέα: Σπύρος Παπαδόπουλος

Ρόδος: Τώνης Μαρτίνης

Αστέρας Βλαχιώτη: Πέτρος Μαρτσούκος

ΑΟ Επισκοπής: Μιχάλης Νικολιδάκης».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα