Σκίζει λένε τα παπαγαλάκια το έργο του Μπουκάλα στην Αθήνα, η Δαδάκη και ο Λαλάς έτοιμος να φάει τον τόπο

Please select a featured image for your post

Σκίζει λένε τα παπαγαλάκια του Γκόνη στην Καβάλα που κατέβασε το ΔΗΠΕΘΕ στην Αθήνα το θεατρικό έργο του Μπουκουβάλα που εδώ στην Καβάλας πάτωσε. Φυσικά το λέει ο Γκόνης και το αναπαράγουν και οι εδώ τελάληδες του. Αν δεν δω στοιχεία από το πόσα εισιτήρια έχουν κοπεί εγώ δεν πιστεύω τίποτε.
@ Για όλα φταίει η αρχαιολογία της Καβάλας η οποία ακόμη βρίσκεται στην εποχή του Χαλκού και αντιμετωπίζει τα έργα που έχει μπροστά της για να εκτελέσει με τους χρόνους εκείνης της εποχής.
@ Η ανικανότητα της διευθύντριας της αρχαιολογία της κ. Δαδάκη να τελειώσει επιτέλους εκείνες τις μελέτες για την περιοχή της Παναγίας και την αποκατάσταση του σημείου γύρω από τον Φάρο είναι η αιτία που δεν βλέπουν κάποια πρόοδο σε όλη την χερσόνησο της Παναγίας. Μπορεί η Μενδώνη να τους είπε στην αρχαιολογία της Καβάλας να συνεργαστούν με τις υπηρεσίες του δήμου ώστε να ξεκινήσουν κάποτε τα έργα που πρέπει να γίνουν αλλά δεν γνωρίζει η υπουργός ότι και οι υπηρεσίες του δήμου δεν φημίζονται και αυτές για την σβελτάδα τους. Με λίγα λόγια πάρε την μια υπηρεσία και χτύπα την άλλη.
@ Δεν καταλαβαίνει τίποτε ο Λαλάς είναι έτοιμος να φάει τον τόπο.
@ Κάτω στον γιαλό κάτω στο περιγιάλι οι αναθέσεις πάνε σύννεφο. Αλλά η “δημωφέλεια” έχει λεφτά.
@ Διαμαρτύρονται και από την περιοχή των “Πεντακοσίων” ότι τα απογευματινά δρομολόγια τα έχει σταματήσει το ΚΤΕΛ και δεν μπορούν να κατεβούν στην αγορά ιδιαίτερα οι ηλικιωμένοι. Το ΚΤΕΛ φυσικά δεν το έκανε από κάποιο βίτσιο αλλά γιατί η κίνηση της συγκεκριμένης γραμμής του Βύρωνα δεν καλύπτει το κόστος. Το ερώτημα βέβαια που δημιουργείται είναι αν προτίθεται ο δήμος να επιδοτήσει τη συγκεκριμένη γραμμή τουλάχιστον για τις απογευματινές ώρες.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα