Στον δεύτερο ημιτελικό αγώνα του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας το Βυζάντιο υποδέχεται τον Βύρωνα

Το δεύτερο ζευγάρι των ημιτελικών, ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ και ΒΥΡΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ, θα αναμετρηθούν το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020 στις 15:30 μ.μ. στο γήπεδο του Κοκκινοχώματος. Εκείνο πάντως το οποίο θα πρέπει να τονίσουμε είναι το ότι και ο αγώνας αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ενώ σημειώνουμε και οι δύο ημιτελικοί αγώνες του κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας είναι διπλοί αφού οι επαναληπτικοί θα διεξαχθούν, στα Λιμενάρια και το «Βερούλειο» στάδιο αντίστοιχα. Να θυμίσουμε ότι στον πρώτο ημιτελικό αγώνα του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καβάλας που έγινε το απόγευμα της προηγούμενης Τετάρτης, ανάμεσα στο Νέστο και την Αναγέννηση Λιμεναρίων. στο γήπεδο της Χρυσούπολης, η ομάδα του Κυριάκου Κετσιεμενίδη πήρε την εύκολη νίκη και έβαλε τις βάσεις της πρόκρισης με σκορ (5-0) και έκανε πολύ σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον μεγάλο τελικός της φετινής διοργάνωσης.

Χωρίς πρωταθλήματα

το Σαββατοκύριακο

Η Επιτροπή Πρωταθλημάτων και Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας κάνει γνωστό σε όλες τις ομάδες ότι, για την ομαλή ροή των πρωταθλημάτων και λόγω των εορτασμών του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας, το Σαββατοκύριακο 29 Φεβρουαρίου – 1 Μαρτίου 2020 δε θα διεξαχθεί κανένας αγώνας και όλες οι ομάδες σε όλες τις κατηγορίες θα έχουν ρεπό.

Με νέο πρόγραμμα αγώνων που θα δημοσιοποιηθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες, τα πρωταθλήματα θα συνεχιστούν κανονικά από τις 7 Μαρτίου 2020 με την 21η αγωνιστική.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ: Δαμιανού 10

Τ: 2511 104 119

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα