Βασίλης Κυριακούδης: «Αποχωρώ μετά από 42 χρόνια απογοητευμένος από τη διαιτησία»

Βασίλης Κυριακούδης: «Αποχωρώ μετά από

42 χρόνια απογοητευμένος από τη διαιτησία

Απογοητευμένος από τη συμπεριφορά της διοίκησης της Ε.Π.Σ. Καβάλας και πολύ πικραμένος από τη μη επιλογή του στους παρατηρητές διαιτησίας της 2ης κατηγορίας, ο πρώην Αρχιδιαιτητής Βασίλης Κυριακούδης ο οποίος στην γραπτή δήλωση του, τονίζει ότι αποχωρεί από τον χώρο της διαιτησίας μετά από 42 χρόνια προσφοράς ως εν ενεργεία και μη διαιτητής.

Αναλυτικά ο πρώην Αρχιδιαιτητής Βασίλης Κυριακούδης, στην γραπτή δήλωση του, τονίζει ότι:

-«Ύστερα από 42 χρόνια στο χώρο της Ελληνικής διαιτησίας Ποδοσφαίρου, την οποία υπηρέτησα από όλα σχεδόν τα πόστα είτε ως ενεργεία διαιτητής- βοηθός, είτε ως μη ενεργεία, έκρινα πως ήρθε η στιγμή να κλείσει το κεφάλαιο διαιτησία για μένα οριστικά.

Αισθάνομαι την ανάγκη φεύγοντας να ευχαριστήσω όλα τα όργανα της διαιτησίας(ΣΔΠ Καβάλας- άραγε γιατί με διέγραψε χωρίς καν να απολογηθώ- για ποιο παράπτωμα;

Σε αντίθεση με άλλα του συνδέσμου που ΟΧΙ μόνον δεν τους διέγραψαν, τους επαίνεσαν και αποτελούσαν το μάτι στο Συνδέσμου στην Ενωση), όλες της ΚΕΔ/ ΕΠΟ με τις οποίες συνεργάστηκα και που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους, τα μέλη των ΕΔ της ΕΠΣΚ, τους γραμματείς της ΕΠΣΚ καθώς και όλους τους συναδέλφους και συναδέλφισσες διαιτητές με τους οποίους συνεργάστηκα αρμονικά μαζί τους ως ενεργεία διαιτητής, ως παρατηρητής, ως εκπαιδευτής και ως πρόεδρος της ΕΔ/ ΕΠΣΚ.

Τον ημερήσιο έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Τους εργαζόμενους μάχιμους αθλητικογράφους. Δεν λησμονώ και πρέπει να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την στήριξης της όλα αυτά τα χρόνια. Τους στέρησα πραγματικά πολύ χρόνο. Αναρωτιέμαι αν αξίζει άραγε;

Τελειώνω με μια συμβουλή προς τους νέους διαιτητές.

Να σκύβετε το κεφάλι μόνο για να δέσετε τα κορδόνια σας και ποτέ άλλοτε.

ΥΓ1: Α!!!!! Ξέχασα να ευχαριστήσω την ΕΠΣ Καβάλας, την ΕΕ επιτροπή κυρίως γιατί πραγματικά τήρησε την υπόσχεση της και διατηρήθηκα στην ίδια κατηγορία-ως παρατηρητής- που ήμουν τις προηγούμενες χρονιές.

ΥΓ2: Έτσι θα ανοίξει ο δρόμος και θα λειτουργήσουν οι διαιτητές στην Ένωση σαν μια οικογένεια(τάδε έφη το μάτι του συνδέσμου στην Ένωση)

Τα τερτίπια των εξυπηρετήσεων και της μεροληψίας δεν με ακούμπησαν ΠΟΤΕ».

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία
Κυριακούδης Βασίλης

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα