Αφού έβρισε την κυβέρνηση άρχισε και τις απειλές ο Αλέκος που μου ζητά 10 εκ. ευρώ!

@ Όποιος ζορίζεται από τις ερωτήσεις μου και δεν μπορεί να απαντήσει γιατί γνωρίζει ότι λέει ψέματα καταφεύγει στις απειλές όπως ο Ιρανοκαναδός ο οποίος μιλά για μένα μέσω άλλων εντύπων όπως τις γνωστές σφυρίχτρες του Μουριάδη.
@ Αφού βρίζει την κυβέρνηση και τον υφυπουργό αθλητισμού γράφοντας ότι «Εάν η ελληνική κυβέρνηση και ο Υφυπουργός Αθλητισμού θέλουν πραγματικά να καθαρίσουν το ελληνικό ποδόσφαιρο και να τερματίσουν την διαφθορά και τις βρώμικες συναλλαγές, αυτή είναι η ευκαιρία τους» και γνωρίζει ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από διεφθαρμένους μας λέει ότι την κάθαρση μόνο αυτός μπορεί να την διασφαλίσει.
@ Αλήθεια τι έχουν να πουν για αυτά που ισχυρίζεται Ιρανοκαναδός οι τρεις κυβερνητικοί βουλευτές. Θα ανεχθούν να κατηγορεί χωρίς να παρουσιάζει αποδείξει των όσων λέει για την κυβέρνηση τους;
@ Γνωρίζει τι λέει γι΄ αυτόν ο Αυγενάκης και ο Ζαγοράκης;
@ Η νομαρχιακή της Καβάλας τι κάνει πετάει αετό;
@ Έρχομαι τώρα στα όσα είπε για τον δημοσιογράφο χωρίς να τον κατονομάζει που όπως λέει. «Έχω δώσει επίσης εντολή στους δικηγόρους μου στην KLC να ξεκινήσουν μια νομική ενέργεια ύψους 10.000.000 ευρώ εναντίον ενός συγκεκριμένου δημοσιογράφου και της δημοσίευσης του και των ιδιοκτητών αυτής της έκδοσης που δημοσιεύουν ψεύτικες και παραπλανητικές πληροφορίες για εμένα και αυτή την ομάδα. Θα κάνω ένα παράδειγμα αυτών. Δούλεψα πολύ σκληρά και τιμητικά για να χτίσω μια μεγάλη φήμη στον Καναδά και σε όλο τον κόσμο και δεν θα επιτρέψω σε κάποιον σαν αυτό το άτομο να το καταστρέψει για την βρώμικη ατζέντα του.».
@ Τα παραπάνω ακαταλαβίστικα λέει ο Αλέκος χωρίς να διευκρινίζει ποια είναι αυτά που τα αποκαλεί ψεύτικα και παραπλανητικά. Πως τον δυσφημούν αυτά που γράφτηκα όταν και ο ίδιος δεν γνωρίζει ποια είναι;
@ Όπως και νάχει όμως ο Ιρανοκαναδός Αλέκος αφού ισχυρίζεται ότι είναι «μεγάλη φήμης» εδώ στην Καβάλα κατάφερε να γίνει μικρής με τα καμώματά του.
@ Τελικά η βουλευτίνα του Σύριζα η γκαφατζού Τάνια κατάφερε να γίνει πάλι αντικείμενο αρνητικού σχολιασμού όταν από του βήματος της βουλής αναφέρθηκε στις ανησυχίες των Καβαλιωτών λέγοντας ότι «Τον έντονο προβληματισμό που έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Καβάλας και ευρύτερα στην ακαδημαϊκή κοινότητα, η ανακοίνωση των φετινών βάσεων εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, μετέφερα με ερώτηση μου στην Υπουργό Παιδείας». Αλήθεια σε ποια πλατεία της Καβάλας αναπτύχθηκε αυτός ο έντονος προβληματισμός και γιατί κανείς δεν άκουσε τίποτε. Εκτός και αν ήταν υπόκωφος ο προβληματισμός. Μόνο η Τάνια τον άκουσε τελικά.
@ Δεν κατάλαβε κανείς ότι μειώθηκαν οι φοιτητές στο ΔΙΠΑΕ. Κανείς Καβαλιώτης δεν νοιάστηκε γιατί δεν είδε ότι συνέβη και τίποτε το τρομερό. Τώρα πως η Τάνια είδε την ανησυχία των Καβαλιωτών δεν το γνωρίζω.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα