Άνθρακας ο Ιρανοκαναδός; Εκτός Β΄ Εθνικής ο ΑΟΚ. Ελπίζουν ότι θα τα αλλάξουν όλα με την κατάθεση της έφεσης

@ Εγώ τα έλεγε για τον Ιρανοκαναδό και την παρέα του ότι κοροϊδεύουν αλλά υπήρχαν οι ευκολόπιστοι που ήθελαν να φαντάζονται τον ΑΟΚ να παίζει με την Λίβερπουλ.
@ Χθες λοιπόν απορρίφθηκε το αίτημα του ΑΟΚ για συμμετοχή στην «Super League 2» παρά τις διαβεβαιώσει του νομικού εκπροσώπου του Ιρανοκαναδού Μάκη Κεβρτεκάκη που μόνο αυτός από τις 32 ομάδες που συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα κατάλαβε ότι μπορούσε να κατατεθεί η εγγυητική επιταγή μέχρι και τις 22 Αυγούστου.
@ Το φευγιό άρον, άρον του Ιρανοκαναδού που χαιρέτησε όσους με τα κόλπα του εξέθεσε ότι θα τα πουν το ερχόμενο καλοκαίρι λέει πολλά.
@ Εκτός από το ποδοσφαιρικό ρεζιλίκι εκτέθηκαν και πολιτικά ο Μουριάδης, ο Μουμτσάκης και ο Πασχαλίδης. Με περισσή αφέλεια και πιστεύοντας ότι βρήκαν τον Κροίσο που θα ανέβαζε την ομάδα του ΑΟΚ στα ουράνια βρέθηκαν δίπλα του για να πάρουν λάμψη από την λάμψη του και να μαζέψουν τα σταυρουδάκια των οπαδών της ομάδας.
@ Η αδιανόητη επιστολή Μουριάδη προς τον υφυπουργό αθλητισμού Αυγενάκη να δώσει 2 εβδομάδες περιθώριο για να μπορέσει ο φερόμενος επενδυτής να καταθέσει την εγγυητική αλλά και η διαφήμιση του Ιρανοκαναδού ως μεγάλου επενδυτή έδειξε για ακόμη μια φορά στους Καβαλιώτης την πολιτική ελαφρότητα του δημάρχου.
@ Η συμμετοχή του αντιδημάρχου Μουμτσάκη στην συμφωνία με τους πρώην αλλά νυν μετόχους έδειξε ότι η σοβαρότητα έχει μετακομίσει από το δημαρχειακό μέγαρο.
@ Ο πανταχού παρών κυβερνητικός βουλευτής Γιάννης Πασχαλίδης που πλασαρίστηκε και πρόσφερε πολιτική κάλυψη στον Ιρανοκαναδό επιβεβαιώνει τα νεκρωμένα πολιτικά αντανακλαστικά του συγκεκριμένου κυρίου που θέλησε να δείξει ότι μπορεί και τον ΑΟΚ να τον ανεβάσει στην «Super League 2» όπως τα καφάσια με τα σταφύλια στο υπουργείο γεωργίας.
@ Όλο το παρεάκι Μουριάδης, Πασχαλίδης και Μουμτσάκης για ακόμη μια φορά έδειξαν ότι ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και βρέθηκαν εκτεθειμένοι απέναντι στους φιλάθλους της Καβάλας.
@ Για να δω τώρα τον Μουριάδη τι θα έχει να μας πει που θα του έδινε του Ιρανοκαναδού για να επενδύσει και το κτήριο του κάτω νοσοκομείου;
@ Τώρα που ο Ιρανοκαναδός την πάτησε τι θα κάνεις θα αναλάβει την τύχη της ομάδας στην Γ΄ Εθνική ή θα την παρατήσει τελείως; Το δεύτερο το βλέπω πιο πιθανό γιατί θα γλυτώσει τα χρήματα που έπρεπε να βάλει για να βγάλει τη χρονιά ο ΑΟΚ στην Β΄ Εθνική.
@ Αυτό που θα μείνει από τον Ιρανοκαναδό θα είναι ότι γύρισε όλες τις ταβέρνες και ψαροταβέρνες της Καβάλας και το έπαιζε πρόεδρος του ΑΟΚ όπως και ότι έβγαλε στη φόρα τα προβλήματα του εθνικού σταδίου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα