Απλήρωτοι οι καθηγητές του ωδείου και τα προβλήματα με το φυσικό αέριο

Ούτε στο δημοτικό ωδείο είδαν χθες τα χρήματα τους οι καθηγητές στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους. Ελπίζουν ότι θα γίνει το θαύμα και θα πληρωθούν στις 27 του μήνα.
@ Η εργολαβία του φυσικού αερίου τρέχει με χίλια και ενώ τοποθετούν τους αγωγούς γρήγορα στην περιοχή του Περιγιαλίου ακούω πολλές γκρίνιες γιατί παράλληλα δεν έχουν ξεκινήσει και τα έργα της ύδρευσης και της αποχέτευσης από τον δήμο και φοβούνται ότι μπορεί να είναι αργά όταν θα ολοκληρωθούν τα έργα του φυσικού αερίου.
@ Μαθαίνω ότι το γνωρίζουν στην τεχνική υπηρεσία ότι θα δημιουργηθούν προβλήματα διότι το ανάγλυφο της περιοχή του Περιγιαλίου δεν βοηθά και πολύ και ο δήμος τα επόμενα χρόνια θα τρέχει και δεν θα προλαβαίνει να διορθώνει της πληγές που θα ανοίγει το συγκεκριμένο έργο του αγωγού που θα φέρει το φυσικό αέριο.
@ Χθες μου είπε ο Γιάννης Εριφυλλίδης ραδιοφωνικά αυτό ακριβώς που γράφω παραπάνω. Ο Γιάννης Εριφυλλίδης επισκέφθηκε την περασμένη εβδομάδα τη συγκεκριμένη περιοχή και είδε από κοντά τα προβλήματα που θα δημιουργήσει το έργο του αγωγού με τον δήμο να απουσιάζει.
@ Εκείνη η μετακίνηση των υπηρεσιών του δήμου στα νέα γραφεία στο κτήριο του ΕΟΚ πότε θα αρχίσει; Πέρασαν 28 μήνες και αν δεν είχε μεσολαβήσει η φωτιά στο κίτρινο κτήριο ούτε τις υπηρεσίες της τεχνικής υπηρεσία θα κατάφερνα να μεταφέρουν. Μιλάμε για σβελτάδα.
@ Σήμερα συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΚ. Ελπίζω να μην ακούσουν τα μέλη του ότι έρχονται αυξήσεις και πρέπει να τις ψηφίσουν. Αν και σε συνέντευξη του προέδρου Χρόνη την περασμένη εβδομάδα σε ΜΜΕ της Καβάλας άφησε ανοιχτό το θέμα των αυξήσεων στο νερό. Κάτι τέτοιο πιο στρογγυλά όμως μου είπε χθες και ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών και μέλος του διοικητικού συμβουλίου Γιάννης Ιακωβίδης. Ο λόγος θα είναι όπως κατάλαβα οι αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα.
@ Τι διάβασα σε διαγωνισμό του δήμου που σήμερα δημοσιεύουμε στην εφημερίδα μας; Ότι προχωράνε στην αγορά νέων απορριμματοφόρων συνολικής αξίας χωρίς τον ΦΠΑ 845.000 ευρώ! Αυτοί δεν ήταν που μας έλεγαν ότι δεν είχαν περίσσευμα από τα δημοτικά τέλη; Τώρα που τα βρήκαν τα λεφτά;
@ Νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ΠΑΜΘ ορίστηκε με απόφαση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου ο Παύλος Δαμιανίδης, πρώην Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης επί διοίκησης Γιαννακίδη.
Ο Παύλος Δαμιανίδης θα αντικαταστήσει τη Ζωή Κοσμίδου, η οποία πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την παραίτηση της από τη θέση λόγω συνταξιοδότησης.
Να θυμίσουμε ότι ο Παύλος Δαμιανίδης διετέλεσε μέχρι πρόσφατα Γραμματέας Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ Ροδόπης, θέση από την οποία είχε υποβάλλει την παραίτηση του τον περασμένο Οκτώβριο επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα