Από το «Σούσουρο» θα ξεκινήσει η επανάσταση

@ Προχθές το βράδυ ίσως να είναι και η πρώτη φορά που ο δήμαρχος Θόδωρος Μουριάδης συναντήθηκε σε ταβέρνα της Καβάλας μαζί με τους δημοτικούς του συμβούλους. Συγκεκριμένα στην ταβέρνα «Το Σούσουρο» ο δήμαρχος δεν γνωρίζω αν από δική του πρωτοβουλία ή κάποιων από την ομάδα του συναντήθηκε με τους δημοτικούς του συμβούλους με τους οποίους όπως χθες μου αποκάλυψε ραδιοφωνικά ο αντιδήμαρχος Λεωνίδας Παππάς το έκανε για να σχεδιάσουν μαζί τα μέλλον τους.
@ Έμαθα λοιπόν ότι συζήτησαν για το τι θα κάνουν τα δύο χρόνια που τους απομένουν μέχρι τις εκλογές του 2023 και επίσης ότι πρέπει να κάνουν και έναν απολογισμό του μέχρι σήμερα παραγόμενου έργο της διοίκησης. Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο έργο αλλά αν υπάρχει είμαι πολύ περίεργος εγώ και πολλοί Καβαλιώτες να το μάθουμε γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον.
@ Έμαθα ακόμη ότι κάποιοι από τους δημοτικούς του συμβούλους δεν συμφωνούν με την ταύτιση του δήμαρχου με τις θέσεις του Βαγγέλη Παππά αλλά μάλλον ο Μουριάδης δεν μπορεί να απεμπλακεί από τη συμφωνία συνεργασίας μαζί του.
@ Τελικά η πληροφορία μου ότι ο Λεωνίδας Παππάς δεν θα είναι εκ νέου υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος μου το επιβεβαίωσε ο ίδιος χθες ραδιοφωνικά και όπως μου είπε θα στηρίξει το συνδυασμό του Μουριάδη «με όλη του της ψυχή». Φυσικά καταλαβαίνει κανείς ότι άλλο να είναι κανείς υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και άλλο η ψυχή του να είναι με τους αγωνιζόμενους υποψηφίους του Μουριάδη.
@ Το χθεσινό μου ρεπορτάζ επιβεβαιώνεται ότι θέλουν να μείνουν μακριά από τις εκλογές του 2023 τόσο ο Λεωνίδας Παππάς όσο και οι Θόδωρος Παπαδόπουλος και Γιώργος Μιχαηλίδης.
@ Χθες βγήκε στην πρωινή εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού «Seven New 94,4» και μια ακόμη είδηση. Ο πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στον δήμο Καβάλας Κώστας Γερακίνης απαντώντας στον Λεωνίδα Παππά ότι έφυγε από το δήμο για άλλη υπηρεσία του δημοσίου προκειμένου να λουφάρει μου είπε ότι έκανε χρήση του νόμου και έφυγε από τον δήμο γιατί πρώτον το κλίμα με την διοίκηση του Μουριάδη είχε γίνει τοξικό και παράλληλα γιατί θέλει να είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με συνδυασμό που σύντομα θα ανακοινωθεί.
@ Αν καλά καταλαβαίνω ο Κώστας Γερακίνης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό του Γιάννη Εριφυλλίδη που είναι θέμα χρόνου να τον ανακοινώσει.
@ Φαίνεται ότι θα υπάρξουν και αλλαγές στα διοικητικά συμβούλια των νομικών προσώπων και πιθανότατα και στα πρόσωπα των προέδρων. Υποψήφιοι να αντικατασταθούν εκτός από τον Φιλήμων Ξουλόγη είναι ο Μποζούδης του ΔΗΠΕΘΕ, ο Χαρπαντίδης του ωδείου και ο Αγγελίδης της «δημωφέλειας».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα