Από τον Ιακωβίδη στον Κουνάκο

Πολύ πλάκα έχουν αυτοί στον δήμο της Καβάλας μαζί τους και ο Κώστας Κουνάκος που θεωρούν το νηπιαγωγείο του Κρυονερίου ως το μεγαλύτερο έργο που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην θητεία Μουριάδη. Βλέποντας τις φωτογραφίες αναρωτήθηκα πόσους αφορά αυτό το έργο και πήρα την απάντηση, λίγους. Όμως μη έχοντας να προβάλουν κάτι άλλο μεγιστοποιούν ένα σχολείο που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πολλά χρόνια
@ Στα προχθεσινά εγκαίνια δεν παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών Γιάννης Ιακωβίδης. Μου δικαιολογήθηκε χθες που τον ρώτησα ότι είχε κάποιες άλλες δουλειές.
@ Κάποιοι συνεχίζουν να εξαφανίζουν τις πινακίδες της σήμανσης στο έργο που γίνεται στον δρόμο της ΜΟΜΑ. Είναι η δεύτερη φορά που τις απομακρύνουν για άγνωστο μέχρι τώρα λόγο.
@ Ακόμη στο κοσκίνισμα είναι το περίφημο έργο που επρόκειτο να γίνει στην αυλή του σχολείου της Παναγίας εδώ και πολλά χρόνια. Φαίνεται ότι πάλι έχει μπερδευτεί στα γρανάζια της γραφειοκρατίας και θα πάει μακριά και αυτή η βαλίτσα.
@ Το 12ο δημοτικό σχολείο του Αγίου Ιωάννη θα ταλαιπωρήσει ακόμη για αρκετούς μήνες μαθητές και γονείς και καλό καλοκαίρι θα παραδοθεί.
@ Άγνωστο παραμένει τι έχει κάνει ο δήμος με την υπόθεση του «Διόνυσου» και αν έχει προχωρήσει στην εγγραφή του στο κτηματολόγιο. Μάλλον παραμένει ως εκκρεμότητα και δύσκολα θα βγει σε διαγωνισμό.
@ Όσο για το κάτω νοσοκομείο την ανατολική πλευρά της πόλης όλα είναι στο ΘΑ ξεκινήσουν αλλά ο χρόνος περνά και τα έργα δεν γίνονται.
@ Δεν ξέρω αν αυτή η πρόταση του δημάρχου να αναλάβει ο δήμος την εκτέλεση των έργων στην περίφημη Ακτή της Καλαμίτσας και να μη πληρώσει τις 25.000 ευρώ κάθε χρόνο για 3 χρόνια μπορεί να περάσει από το δημοτικό συμβούλιο. Ακόμη και ο ένθερμος υποστηρικτής του δημάρχου Κώστας Κουνάκος διαφωνεί με την προοπτική να εμπλακεί ο δήμος και θέλει να την πάρει ένας ιδιώτης.
@ Προφανώς ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί τα έργα που προβλέπονται να γίνουν στα δημοτικά πάρκινγκ, φωτισμό, πυρασφάλεια και περίφραξη για να ξεκινήσουν οι διαγωνισμοί για την ενοικίαση τους. Δεν ξέρω πόσο πίσω σκέφτονται να το τραβήξουν από τον δήμο όμως όσο το καθυστερούν τόσο λιγότερα χρήματα θα συνεχίσουν να μπαίνουν στο ταμείο του.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα