Χωρίς απορριμματοφόρα χθες η Καβάλα

Ρεπό είχε χθες η καθαριότητα του δήμου γιατί έτσι ο κ. Κλειτσιώτης έκρινε ότι πρέπει να λειτουργεί η υπηρεσία με τη σύμφωνη γνώμη και του Σταυρίδη μετά την καταγγελία που έκαναν πάνω από τριάντα εργαζόμενοι στο ΣΕΠΕ για το ότι δεν παίρνουν κανονικά τα ρεπό τους. Έτσι μαζεύτηκαν δύο ημερών σκουπίδια και φυσικά οι γάτες και οι γλάροι έκαναν πάρτυ.
@ Προφανώς ο αντιδήμαρχος καθαριότητας δεν μπορεί να διοικήσει την υπηρεσία και κάνει ότι είναι δυνατόν για να την διαλύσει.
@ Εν γνώσει του λείπουν πέντε άτομα από την καθαριότητα τα οποία τα έχει στείλει σε διοικητικές θέσεις στο δημαρχείο ενώ θα μπορούσαν να καλύψουν τις ανάγκες τριών πληρωμάτων στα απορριμματοφόρα και να μη χρειάζεται να μη δουλεύει όλο το τμήμα της αποκομιδής όπως χθες.
@ Αλλά για την ομάδα Μουριάδη έχουν μεγαλύτερη σημασία τα ρουσφέτια από την καλή λειτουργία της υπηρεσίας καθαριότητας.
@ Ένα άλλο θέμα είναι πόσα παράβολα έχουν κοπεί για την μεταφορά των ογκωδών αντικειμένων και πόσα χρήμα έχει εισπράξει ο δήμος μέχρι σήμερα. Ο κ. Κλειτσιώτης μου μίλησε για 10.000 παράβολα ότι έχουν εκδοθεί αλλά στο ταμείο του δήμου όπως λέει ο Προμούσας έχουν μπει μόνο 8.820 ευρώ από τις 500.000 ευρώ που θα έπρεπε να είχαν εισπραχθεί αν όντως έχουν κοπεί 10.000 παράβολα. Αλλά κανείς δεν μπορεί να μας ξεκαθαρίσει το θέμα.
@ Τι δεν μπορούν να καταλάβουν στην διοίκηση του δήμου Καβάλας ότι τα πάρκινγκ δεν ήταν μεταξύ των επιχειρήσεων που είχαν πληγεί από τον κόβιτ και άρα δεν δικαιούνται παράταση στα μισθώματα; Προφανώς έτσι βολεύει τον Μουριάδη αλλά άλλο τι θέλει ο δήμαρχος και άλλο τι λέει ο νόμος. Γι΄ αυτό ας προχωρήσουν στους πλειοδοτικούς διαγωνισμούς όσων έχουν λήξει οι μισθώσεις για να μπει και κανένα ευρώ παραπάνω στο ταμείο του δήμου.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα