Χωρίς έρμα η πολιτική γραμμή της νέα νομαρχιακής της ΝΔ

Με την εθιμοτυπική επίσκεψη που πραγματοποίησε το προεδρείο της νομαρχιακής επιτροπής της ΝΔ την περασμένη εβδομάδα στο γραφείο του νέου χωρικού αντιπεριφερειάρχη θέλησε να διασκεδάσει τις φήμες ότι δυσαρεστήθηκαν από αυτή την εξέλιξη αφού πίστευαν ότι θα παραμείνει ο εκλεκτός τους Κώστας Αντωνιάδης στην θέση του χωρικού αντιπεριφερειάρχη.
@ Όμως βλέποντας ότι ο Χρίστος Μέτιος κράτησε τον λόγο του απέναντι στον Αλέξη Πολίτη και για να δείξουν ότι σέβονται τις αποφάσεις του επισκέφθηκαν στο γραφείο του τον νέο χωρικό αντιπεριφερειάρχη.
@ Το θέμα είναι αν όλα αυτά που είπαν περί στήριξη του ήταν ειλικρινή ή απλά θέλησαν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του περιφερειάρχη αλλά και του κόμματος κεντρικά. Είναι γεγονός ότι ενώ πλησιάζουν τον Πολίτη παράλληλα διατηρούν τις ίδιες καλές σχέσεις με την ομάδα Τοψίδη στην Καβάλα προβληματίζοντας τον κόσμο της ΝΔ για το τι ακριβώς προσπαθούν να κάνουν.
@ Η νομαρχιακή της ΝΔ είναι εγκλωβισμένη στις ανερμάτιστες απόψεις του προέδρου της Μπάμπη Δράκου που πιστεύει ότι κρατά το πολιτικό ραβδί ως μάτσιγκα ντε σπελ και μπορεί να βγάζει από το καπέλο του υποψηφίους της αρεσκείας του και να καθορίζει τις πολιτικές εξελίξεις στο κόμμα της ΝΔ στην Καβάλα. Προφανώς δεν έχει καταλάβει ότι αυτή την ομάδα στελεχών που τον πλαισιώνει στους καθημερινούς πρωινούς καφές δεν μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις γιατί αυτές τρέχουν ερήμην τους. Υπάρχουν πλέον νέοι κύκλοι επιρροής οι οποίοι μπορούν να μιλήσουν για ένα άλλο δήμο και για άλλους πολιτικούς.
@ Αυτοί που ψήφισαν οι 1.600 τον Δράκο για πρόεδρο της ΝΔ πριν από μερικούς μήνες δεν αποτελούν την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ στην Καβάλας παρά μόνο ένα μικρό δείγμα. Η πλειοψηφία των νεοδημοκρατών δεν επικροτεί το παρεάκι της νομαρχιακής γιατί βλέπει ότι λειτουργεί ανασταλτικά για τις εξελίξεις σε επίπεδο δήμου αλλά και περιφέρειας.
@ Η εσωστρέφεια που έχει υιοθετήσει είναι δείγμα της έλλειψης αντιπολιτευτικής γραμμής αφού επιδεικτικά αποφεύγουν όλοι να κάνουν κριτική στη σημερινή διοίκηση του δήμου που εκμεταλλεύεται αυτή την στάση τους και επιβιώνει πολιτικά.
@ Άλλωστε είναι χαρακτηριστικό παράδειγμα η στάση του Γιώργου Καλαντζή που εδώ και πολλούς μήνες αποτελεί αναπόσπαστο μέλος του πρωινού καφέ της παρέας Δράκου απέναντι στην διοίκηση Μουριάδη για την οποία μέχρι σήμερα δεν έχει ασκήσει καμμιά αντιπολιτευτική κριτική. Θέλει όμως όπως λέει αλλά κανείς δεν τον πιστεύει να διεκδικήσει τον δήμο της Καβάλας. Το γιατί δεν το ξέρω.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα