Δώσε πίσω το γιώτα- χι και το κινητό Μανώλη

Τι ακούω ότι ο Κελαιδάκης δεν μπορεί να αποχωριστεί το αυτοκίνητο που είχε και κυκλοφορούσε της εταιρείας και το κινητό που το πλήρωνε η εταιρεία τώρα που τον απέλυσαν. Ο άνθρωπος πίστευε ότι το εργοστάσιο ήταν δικό του και τώρα του κακοφαίνεται που προσγειώθηκε στην πραγματικότητα του απλού απολυμένου πολίτη.
@ Είχε να εργαστεί τρία χρόνια αφού είχε ξεχάσει ακόμη και σε ποια θέση ήταν και σε ποια εξέδρα. Είχε αυτοκίνητο δωρεάν και κινητό για να μιλά όσο θέλει και φώναζε ότι η διοίκηση της «Ενεργειακής» καταπατά τα εργασιακά του δικαιώματα.
@ Εκείνο τον δρόμο της οδού Κόδρου παράλληλος της Θεοδώρου Καβαλιώτου που δέχεται όλη την κυκλοφοριακή πίεση που πέφτει από την περιμετρική θα την δουν στον δήμο Καβάλας. Αλλά όταν το μόνο μέλημα ενός δημάρχου είναι πόσους πανσέδες θα φυτέψει δεν του μένει χρόνος για τέτοια έργα.
@ Την ερχόμενη εβδομάδα όπως έμαθα δεν θα έχουμε δημοτικό συμβούλιο Καβάλας.
@ Ψάχνουν να βρουν ποιος θα αντικαταστήσει τον κεντρικό ταμεία του δήμου τον Θώμα Χατζηγιάννη που συνταξιοδοτείτε. Να κοιτάξουν να τον βρουν γρήγορα γιατί αυτοί είναι ικανοί να σταματήσουν να πληρώνουν.
@ Φυσικά ο Μουριάδης είναι ασυνεπείς και μπορεί να υπόσχεται πολλά αλλά θυμάται λίγα και γι΄ αυτό μέσα στον δήμο ενώ είχε υποσχεθεί ότι θα προχωρούσε στις κρίσεις προϊσταμένων δεν το έκανε αφού βολεύεται με τους αναπληρωτές. Όταν υπάρχει αυτή η αναξιοκρατία τότε λογικά κάποιοι σκέφτονται την έξοδο.
@ Ένα προϋπολογισμό έπρεπε να περάσει ο Χαρπανίδης για να μπορέσει να πληρώσει τους καθηγητές του δημοτικού ωδείου που ενώ έπρεπε να είχαν πληρωθεί το μήνα Δεκέμβριο στις 10 Ιανουαρίου ακόμη δεν είδαν τα χρήματα τους στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους.
@ Εκείνος ο Γκόνης βρε παιδιά που χάθηκε; Έμαθα ότι είναι στην Αθήνα και προωθεί το βιβλίο του. Τι να κάνει ο άνθρωπος αφού ο ιός δεν τον αφήνει να ανεβάσει κανένα έργο.
@ Εκεί στην οδό Αντιπάτρου δρόμος κάθετος στην οδό Ομονοίας λίγο πριν από την εκκλησία του Αγίου Παύλου πέφτουν μέσα στο δρόμο ντουβάρια από τα εγκαταλελειμμένα σπίτια. Δεν πετάγονται από τον δήμο κοντά στο δημαρχείο είναι η περιοχή να δουν τι γίνεται.
@ Το φλουρί στην κοπή της βασιλόπιτα που έγινε προχθές του νομικού προσώπου της αλληλεγγύης έπεσε στον Χριστό. Σημαδιακό γιατί μόνο αν βάλει το χέρι του ο θεός θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι στους παιδικούς σταθμούς. Να σας ενημερώσω ότι την βασιλόπιττα την έκοψε ο Φιλήμων Ξουλόγης που ακόμη είναι πρόεδρος του νομικού προσώπου παρουσία και του Μουριάδη.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα