Ευχετήρια κάρτα ρατσιστικού περιεχομένου από τον Μάκη Παπαδόπουλο σε βάρος της Δήμητρας Τσανάκα

«Γέρε χρόνε φύγε τώρα …για καλύτερα χρόνια για τον τόπο μας». Με αυτή την καμουφλαρισμένη ευχή ο Μάκης Παπαδόπουλος που την τύπωσε σε κάρτες ευχών ενόψει Χριστουγέννων προσπαθεί να δείξει ότι η δήμαρχος είναι το παλιό και αυτός το νέο για τον «Τόπο» της «Ζωής μας». Δεν ξέρω αν το νέο πείθει ότι το παλιό πρέπει να αντικατασταθεί αλλά στην χώρα μας πιστεύουμε στο νέο όμως πολύ γρήγορα απογοητευόμαστε από αυτό γιατί δεν έχει τίποτε νέο να δώσει.
Όμως στην Χριστουγεννιάτικη κάρτα του κ. Παπαδόπουλου κρύβονται και άλλοι συμβολισμοί. Η αναγραφή στην κάρτα ως «Ανεξάρτητος Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας» σε πράσινο φόντο (ΠΑΣΟΚ) με το όνομα του από πάνω σε γαλάζιο όμως φόντο (ΝΔ) δείχνει πόσο ανεξάρτητος είναι. Δεν γνωρίζω αν με τα χρώματα μόνο δηλώνεται η ανεξαρτησία κάποιου αυτό όμως που εγώ έχω καταλάβει είναι ότι η μεγαλύτερη δέσμευση για κάποιον υποψήφιο είναι η ανεξαρτησία του.
Από την πλευρά του συνδυασμού “ο Τόπος της Ζωής μας” και συγκεκριμένα ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αχιλλέας Νικολαίδης δήλωσε ότι η πρόθεση δεν ήτανε να θίξουν την ηλικία της Δημάρχου. Απλά έδωσαν με αυτόν τον τρόπο τις ευχές τους.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα