Φοβερές δηλώσεις Σταυρίδη «Από το 2022 θα δούμε τι θα κάνουμε με τα ογκώδη αντικείμενα»

Σε ένα δικό του κόσμο ζει όπως φαίνεται ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Καθαριότητας Κυριάκος Σταυρίδης, πιστός στην γραμμή Μουριάδη, ότι πες κάτι κι άστο να κολλήσει στον τοίχο!

Ο ίδιος τονίζει ότι κανονικά λειτουργεί η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας παρά την κακοκαιρία.

Και δεν μένει σε αυτή την παραδοχή, αλλά συμπληρώνει ότι … η υπηρεσία τους λειτουργεί αδιάλειπτα.

Θαυμάστε δηλώσεις: «ο καιρός είναι λίγο δύσκολος για τα παιδιά που δουλεύουν έξω αλλά βγήκαν κανονικά με τις βροχές για τα απορρίμματα. Με τους οδοκαθαριστές στις γειτονιές λόγο έχουμε θέμα αφού δεν μπορούν να δουλέψουν μ’ αυτόν τον καιρό οπότε θα πάμε για αύριο- μεθαύριο που στρώνει σιγά- σιγά ο καιρός. Κανονικά, όμως, εκτελούνται όλα τα δρομολόγια και για τα ογκώδη αντικείμενα και για τα χόρτα που μαζεύουμε απ’ έξω. Υπάρχει συνεργείο που βλέπει τα φρεάτια στις συνοικίες που είχαμε θέματα την προηγούμενη φορά. Καθαρίζει τα φερτά υλικά και κανονικά δουλεύουμε. Είναι η μόνη υπηρεσία που ό,τι καιρό κι αν κάνει πρέπει να δουλέψει. Και δουλεύει».

Για τα ογκώδη του χρόνου και βλέπουμε

Παραδέχεται ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου ότι τα ογκώδη είναι μεγάλο πρόβλημα για τον Δήμο Καβάλας, αλλά φταίνε οι δημότες που δεν ειδοποιούν όταν τα βγάζουν για να περάσει το ειδικό φορτηγό του δήμου να τα μαζέψει.

Αναφέρει σχετικά: Για τα ογκώδη… «δεν θα σταματήσει αυτό. Αυτή είναι η καθημερινότητα. Από ‘δω και πέρα πρέπει να αντιμετωπίσουμε κι αυτό, γι’ αυτό και έχουμε πει ότι του χρόνου πρέπει να το δούμε διαφορετικά. Να σταματήσουμε να τα μεταφέρουμε σε σημεία μεταφόρτωσης και να πηγαίνουμε κατευθείαν στον ανάδοχο ο οποίος θα πάρει την εργολαβία για τη διαχείριση των αντικειμένων αυτών. Προσπαθούμε να είμαστε λίγο πιο ενεργοί και να βγάλουμε επιπλέον φορτηγά. Βλέπω πώς έχουμε μια τάση υπερβολής. Αυτήν τη στιγμή που τα καταφέρνουμε καλά, υπάρχουν μερικοί όγκοι που είναι ξεχασμένοι διότι δεν έχουμε ειδοποιηθεί. Η διαχείρισή τους πιστεύω ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το θέμα είναι η αποθήκευσή τους και η διαχείρισή τους όσον αφορά την ανακύκλωση. Εκεί θα δούμε του χρόνου τι γίνεται και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Για τα απορριμματοφόρα είπε ότι «είναι κανονικά. Έχουμε μόνο τα προβλήματα που προκύπτουν από την καθημερινότητα. Κάποιες μικρές βλάβες που επισκευάζονται και την επόμενη μέρα είναι έτοιμα να βγουν.

Όσο για το προσωπικό, όλοι οι δήμοι όσα άτομα και να έχουν δεν φτάνουν για να γίνεται σωστά η δουλειά. Προσπαθείς και παλεύεις με το υπάρχον προσωπικό. Και 100 άτομα παραπάνω να έχεις, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση για άλλες δουλειές στην καθαριότητα. Υπάρχουν πολλά που έχουμε να κάνουμε, δεν είναι μόνο οι κάδοι».

Τα συμπεράσματα δικά σας, ο κύριος Κυριάκος τα αναφέρει!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα