Γιατί δεν άνοιξε κρεβάτι της εντατικής για την Φρατζεσκάκη; Χάθηκε η εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο;

Φαίνεται ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα στο νοσοκομείο της Καβάλας που όσο και αν προσπαθεί ο διοικητής του Ντίνος Κλειτσιώτης να τα σκεπάσει αυτά παραμένουν στην επιφάνεια. Λείπουν συνολικά 100 γιατροί και νοσηλευτές κουρασμένοι από τις συνεχόμενες εφημερίες που όσο ικανοί και αν είναι κάποτε φτάνουν στα όρια τους.
@ Ο διευθυντής της παθολογική κλινική Ξενοφών Κροκίδης μίλησε για σοβαρές ελλείψεις που υπάρχουν και ότι δεν προγραμματίζονται νέα χειρουργεία αλλά δεν μπορούν με το υπάρχον προσωπικό να τετραγωνίσουν τον κύκλο.
@ Η Καβάλα από μια έρευνα που έγινε είναι από τους νομούς με την μεγαλύτερη προσέλευση στα ιδιωτικά νοσοκομεία και κλινικές. Τυχαίο;
@ Αυτό κάτι λέει. Δεν ξέρω αν χάθηκε η εμπιστοσύνη στο νοσοκομείο αλλά πώς να μη χαθεί όταν δεν δέχθηκαν να κατεβάσουν προσωπικό το Σαββατοκύριακο που η Φραζεσκάκη ήταν βαρεία με κορωνοιό γιατί δεν μπορούσαν να ανακαλέσουν από το ρεπό τους γιατρούς και νοσηλευτές για να λειτουργήσουν ένα κρεβάτι στην εντατική.
@ Φυσικά γι΄ αυτό δεν μιλά ο Κλειτσιώτης ο οποίος προφανώς ή φοβάται να τα βάλει με τους διευθυντές των τμημάτων ή κανείς δεν τον ακούει.
@ Δεν είναι όμως μόνο ο διοικητής του νοσοκομείου που δεν αναφέρεται σε αυτό το περιστατικό αλλά και άλλοι. Όλοι σιωπούν ένοχα.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα