Η φράξια των πρώην προέδρων ετοιμάζεται για πόλεμο με τον Μουριάδη

Άρχισαν πάλι κάποιοι στην Παναγία να φωνάζουν ότι δεν κατάφερε ο αντιδήμαρχος Μουμτσάκη να τιθασεύσει το κυκλοφορία θηρίο το οποίο δεν επιτρέπει στους μόνιμούς κατοίκους να σταθμεύουν κοντά στα σπίτια τους.
@ Το έχω πει και παλιότερα ότι ο Μουμτσάκης δεν κάνει για αντιδήμαρχος. Ο άνθρωπος είναι λίγος.
@ Το ΔΗΠΕΘΕ στα χέρια του Μποζούδη και της διοίκησης του έχει βρεθεί στην χειρότερη θέση που ήτανε ποτέ. Σε αυτό συντέλεσε και η πανδημία αλλά και η τυφλή υπακοή του στα όσα ο Γκόνης προσπάθησε να επιβάλει.
@ Δεν γνωρίζω αν θα τον αντικαταστήσει ο Μουριάδης αλλά αναρωτιέμαι και ποιον να βρει να βάλει στην θέση του Μποζούδη.
@ Δεν κρύβουν τη φράξια τους οι Ξουλόγης, Κελίδης και Δασκαλούδης απέναντι στον Μουριάδη. Δεν κρύβονται άλλωστε αφού ανέβασαν και φωτογραφία του σε ουζοκλασία για να σκάσουν τον δήμαρχο.
@ Η παλιότερη φωτογραφία του Μπάμπη Δράκου αγκαλιά με τον Αντώνη Σαμάρα που ανέβασε στο fb για να τον ευχηθεί χθες για την ονομαστική εορτή του αναρωτιέμαι πως την είδαν στο Μαξίμου; Θετικά δεν νομίζω.
@ Θα έχουμε και άλλα ατυχήματα στον δρόμο του Αγίου Σίλα. Δεν φτάνει που έχει πολλές στροφές οι οδηγοί αναπτύσσουν και μεγάλες ταχύτητες.
@ Εκείνο το έργο στο πάρκο του Φαλήρου που ανακοίνωσε ο αντιδήμαρχος καθαριότητα Κυριάκος Σταυρίδης πότε θα το ξεκινήσει;
@ Χθες έμαθα ότι ακόμη στον δήμο βρίσκονται στην εξέταση των στατικών στοιχείων του κτηρίου του πρώην κάτω νοσοκομείου. Φυσικά δεν πρόκειται να γίνει καμιά επένδυση και έτσι θα ρημάζει. Από την εποχή του Σιμιτσή το φωνάζω κάντε το γηροκομείο. Υπάρχει μεγάλη ανάγκη της κοινωνίας και θα δουλέψουν πολλά άτομα.
@ Όμως όταν δεν μπορούν να συλλάβουν ένα τέτοιο έργο τότε ότι και να πω θα πάει χαμένο.
@ Τι άκουσα πάλι με την περιοχή των σφαγείων ασχολείται ο δήμαρχος; Φαίνεται μαράθηκαν οι πανσέδες και είπε να φυτέψει νέους. Σε τέτοια έργα μακράς πνοής που αλλάζουν ένα τόπο προχωρά ο δήμος.
@ Όχι ότι τις λαμβάνει κανείς υπόψη του σοβαρά τις καταλήψεις των σχολείων όπως αυτή που είχαμε χθες στο 3ο λύκειο και το 4ο ΕΠΑΛ όμως κάνουν ένα θόρυβο. Χθες είχαμε κατάληψη στο συγκεκριμένο κτηριακό συγκρότημα ώστε να παρθούν περισσότερα μέτρα για την ασφάλεια των μαθητών από τον κόβιτ.
@ Ούτε στις 27 αυτού του μήνα προβλέπεται να πληρώνονται οι εργαζόμενοι με συμβάσεις ορισμένου χρόνου στους παιδικούς σταθμούς και στο «βοήθεια στο σπίτι». Αλλά ο Μουριάδης σκέφτεται να δαπανήσει 100.000 ευρώ για να ανοίξει τον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό που είναι κλειστός εδώ και χρόνια.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα