Η κατάσταση στα ΕΛΤΑ της Καβάλας έχει φτάσει στο μη περαιτέρω

Η κατάσταση με το ΕΛΤΑ Καβάλας πάει από το κακό στο χειρότερο. Η πλήρης υποβάθμιση των υπηρεσιών του έχει φτάσει στο σημείο ακόμη και οι υπάλληλοι μαζί με τους προϊσταμένους να κάνουν την ζωή των πολιτών που συνδιαλέγονται ακόμη μαζί του, έναν Γολγοθά!

Προχθές ακόμη είδα πελάτη να διαμαρτύρεται στον προϊστάμενο στο ισόγειο του καταστήματος και εκείνος ατάραχος να μην σταυρώνει μια δικαιολογία έστω, με αποτέλεσμα ο πελάτης να φεύγει και να απευθύνει ευχές στα γαλλικά!

Οι γειτονιές της Καβάλας κάνουν να δουν διανομέα βδομάδες, με αποτέλεσμα να χάνονται προθεσμίες για τα συστημένα, τα οποία από θαύμα τα επιστέφουν πίσω οι υπάλληλοι προφανώς κατόπιν εντολών των ανωτέρων τους και βάζοντας τους παραλήπτες σε έναν αγώνα δρόμου να προσπαθούν να τα ξαναποκτήσουν.

Η κατάσταση είναι δραματική στην Καβάλα, ενώ στην Αθήνα μαθαίνουμε από τις ειδήσεις ότι η διοίκηση παραγγέλνει μηχανήματα ψηφιακά διαλογής την ώρα που στην επαρχία η διανομή γίνεται με την μέθοδο του αραμπά!

Το καλύτερο είναι πλέον το μαγαζί να κλείσει και να το αναλάβει κάποιος ιδιώτης μήπως και εξυπηρετηθούν οι πολύπαθοι πελάτες οι οποίοι ανέμελοι και χωρίς να τους έχουν ρωτήσει οι αποστολείς τους βάζουν σε περιπέτειες επιλέγοντας ΕΛΤΑ!

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα