Η ΝΔ του καναπέ και τα στολίδια του δήμου

Η ΝΔ είναι σαν να μην υπάρχει στην Καβάλα. Ο Σύριζα, το ΚΙΝ.ΑΛ και το ΚΚΕ επιτίθενται από προχθές προσωπικά κατά του πρωθυπουργού για το θέμα των πετρελαίων και κανενός το αυτί δεν ιδρώνει στην Καβάλα σε κόμμα και σε επίθπεδο κυβερνητικών βουλευτών.
@ Η βραδυφλεγής νομαρχιακή επιτροπή της ΝΔ που για το μόνο που ενδιαφέρεται είναι μόνο οι συζητήσεις γύρω από τους υποψηφίους δημάρχους και δείχνει για ακόμη μια φορά ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί ούτε τον πρόεδρο του κόμματος της.
@ Έτσι επικρατούν απόψεις όπως του ΚΙΝ.ΑΛ του ΚΚΕ και του Σύριζα για τα πετρέλαια που δεν έχουν καμιά σχέση με την πραγματικότητα.
@ Επίσης ούτε τα βουλευτικά γραφεία των τριών κυβερνητικών βουλευτών έχουν αντιδράσει. Άλλωστε μέχρι σήμερα δεν ξέρω αν υπάρχει έστω και μια φορά που ο Γιάννης Πασχαλίδης να έχει σε τοπικό επίπεδο δημόσια να αντιπολιτευτεί το Σύριζα.
@ Επίσης δεν άκουσα τον διοικητή του νοσοκομείου Ντίνο Κλειτσιώτη που φιλοδοξεί να κατεβάσει δικό του ψηφοδέλτιο για να διεκδικήσει τον δήμο Καβάλας με τη στήριξη της ΝΔ να έχει πάρει θέση όχι μόνο για τα πετρέλαια αλλά και για οποιοδήποτε άλλο θέμα που απασχολεί την Καβάλα και δέχεται τα πυρά η ΝΔ των αντιπολιτευτικών κομμάτων.
@ Για ακόμη μια φορά η ΝΔ της Καβάλας κρύφτηκε. Για ακόμη μια φορά άφησε όλους αυτούς που μονοπωλούν το δικαίωμα να έχουν μόνο αυτοί λόγο για τα δικαιώματα των εργαζομένων αλλά και των επιχειρήσεων.
@ Τα έχουν χαμένα στον δήμο. Δεν μπορούν να καταλάβουν ότι οι γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς έχουν τελειώσει και πρέπει επιτέλους να κατεβάσουν τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια. Αλλά Μουριάδης είναι αυτός χαίρεται να βλέπει τα λαμπιόνια αναμμένα.
@ Μη ξεχνάμε ότι ο Μουριάδης πλήρωσε για την τοποθέτηση των Χριστουγεννιάτικών στολιδιών 74.000 ευρώ και για να τα βγάλει όταν θα τέλειωνα οι γιορτές. Αλλά που. Αυτό χθες διαπίστωσα ήταν ότι ενώ ακόμη το πρωί δεν βγήκε το φως της ημέρας έσβησαν όλα τα φωτιστικά σώματα στους δρόμους του κέντρου της πόλης αλλά τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια συνέχιζαν να αναβουν.
@ Όμως οι Καβαλιώτες πληρώνουν ακριβά τα δημοτικά τέλη.
@ Καλά αυτός ο Κελαιδάκης που δεν είναι πλέον εργαζόμενος των πετρελαίων γιατί τον απέλυσαν τώρα θυμήθηκε τον διάλογο και ότι ήταν υπέρ του προγράμματος της εθελουσίας εξόδους; Αν ήταν υπέρ του προγράμματος της εθελουσίας εξόδου γιατί ορμούσε σε όσους τη ζητούσαν;
@ Αλλά τώρα κατάλαβε ότι τον έδιωξαν και δεν του έδωσαν ούτε ευρώ ακόμη και ότι πάρει θα το διεκδικήσει δικαστικά.
@ Ο Βαγγέλης Παππάς κατάπιε τη γλώσσα του και μια χαρά βολεύτηκε ως συνταξιούχος.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα