Καταστρέφει τον δήμο ο Μουριάδης με επιβλαβείς συμφωνίες

Ο Μουριάδης πιστεύει ότι με τα ρουσφέτια που κάνει σωρηδόν θα μπορέσει να κερδίσει τις εκλογές του 2023. Μπορεί αλλά αν αυτό θα το θεωρήσει επιτυχία τότε μάλλον δεν έχει καταλάβει τι σημαίνει να είσαι δήμαρχος.
@ Μαθαίνω ότι έπιασαν δουλεία ο Φιλίδης και ο Ξανθιώτης και καλώς αλλά υπάρχουν και άλλοι που έχουν ανάγκες και δεν πιστεύω ότι τους δύο τους πήραν με αξιοκρατικά κριτήρια στον δήμο.
@ Απλά ήταν υποστηρικτές του Μουριάδη. Έτσι απλά.
@ Να παραιτηθεί ο Κώστας Βακιρτζής ζητούν από την ομάδα του Χαλκερού γιατί δεν κάνει τίποτε για τις ερασιτεχνικές ομάδες και τις έχει αφήσει στο έλεος τους.
@ Ζητούν να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις με την ΕΤΑΔ του δήμου οι σφυρίχτρες για την ακτή της Καλαμίτσας. Εδώ η ίδια η ΕΤΑΔ δεν ξέρει αν της ανήκει η ακτή θα πάει ο δήμος να διαπραγματευτεί. Τι να διαπραγματευτεί ακριβώς;
@ Ο Μουριάδης τώρα που έφτασε ο κόμπος στο χτένι και έχοντας αποκρύψει επί 2 χρόνια τι είπε με την διοίκηση της ΕΤΑΔ για την ακτή της Καλαμίτσας θέλει να βρει συνενόχους τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης στο πολιτικό έγκλημα. Δεν νομίζω ότι θα βρει εκτός από τον Βαγγέλα.
@ Χθες διάβασα αυτά που με ανακοίνωση του ο Ποτόλια λέει για την ακτή της Καλαμίτσας και αναρωτήθηκα γιατί δεν τα προχωρά να μαζέψει τους Καβαλιώτες να διαμαρτυρηθούν και να αναγκάσουν την ΕΤΑΔ να δώσει την ακτή τσάμπα στον δήμο;
@ Στο δελτίο τύπου που έδωσε χθες στην δημοσιότητα καταλήγει ως εξής. «Καλούμε το λαό της Καβάλας μέσα από τα εργατικά σωματεία του, άλλους μαζικούς φορείς σε επαγρύπνηση, για την αποτροπή της παραχώρησης της Καλαμίτσας και των υπόλοιπων φιλέτων που βρίσκονται στην κατοχή της ΕΤΑΔ, σε επιχειρηματικά συμφέροντα είτε δια του Δήμου είτε απ΄ ευθείας από αυτήν. Τη διεκδίκηση ανάπλασης της περιοχής με χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό.
Ως «Λαϊκή Συσπείρωση» επαναλαμβάνουμε τη θέση μας πως οι ελεύθεροι χώροι, οι παραλίες, οι χώροι πρασίνου, τα πρώην στρατόπεδα, αποτελούν λαϊκή περιουσία και πρέπει να γίνουν αποκλειστικά περιβαλλοντικοί – οικολογικοί χώροι πρασίνου και αναψυχής, ελεύθεροι για όλο τον λαό, χωρίς καμία εμπορευματοποίηση των χρήσεών τους».
@ Όλους αυτούς που καλεί ο Χρίστος Ποτόλιας θα μαζευτούν και θα φωνάξουν και η ΕΤΑΔ θα φοβηθεί και θα δώσει την ακτή της Καλαμίτσας στον λαό της Καβάλας; Καλά.
@ Για να ρωτήσω το διοικητικό συμβούλιο της Φιλόπτωχου Αδελφότητας Κυριών Καβάλας τι ενοίκιο πληρώνει ο δήμος για το ακίνητο της Μεγάλης Λέσχης; Είμαι περίεργος αν διατηρήθηκε το ενοίκιο των 5.000 ευρώ που είχε συμφωνηθεί πριν από 10 χρόνια.
@ Ρωτώ τον κ. δήμαρχο έχει βγάλει άδεια για την Μεγάλη Λέσχη και τι δίνει για να γίνονται διάφορες εκδηλώσεις όπως σκάκι, έκθεση ζωγραφικής και μπριτζ; Αλλά τι ρωτώ αφού είναι σίγουρο ότι εν θα μου απαντήσει γιατί δεν έχει την βεβαίωση από την πυροσβεστική.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα