Μάκης Παπαδόπουλος: «Σε απόγνωση μεσίτες, συμβολαιογράφοι και ιδιοκτήτες ακινήτων εξαιτίας της διοίκησης του Δήμου Καβάλας»

«Σε απόγνωση μεσίτες, συμβολαιογράφοι και ιδιοκτήτες ακινήτων
εξαιτίας της διοίκησης του Δήμου Καβάλας» γράφει το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη «ο τόπος της Ζωής μας».
@ «Πληροφορηθήκαμε από συμπολίτες μας ότι η διοίκηση του Δήμου Καβάλας έχει προκαλέσει πολύ μεγάλες καθυστερήσεις στην έκδοση βεβαιώσεων μη-οφειλής και εξόφλησης τέλους ακίνητης περιουσίας.
Οι βεβαιώσεις αυτές είναι απαραίτητες σε ιδιοκτήτες ακινήτων, μεσιτικά γραφεία και συμβολαιογράφους, για να ολοκληρώσουν αγοραπωλησίες ακινήτων.
Ο Δήμος καθυστερεί 24 μέρες περίπου μέχρι να εκδώσει μία τέτοια βεβαίωση, ενώ θα έπρεπε να κάνει μόλις 2-3 μέρες!
Οι καθυστερήσεις αυτές έχουν ήδη προκαλέσει πολύ μεγάλη ζημιά σε μεσιτικά γραφεία που έχουν δει συμβόλαια δεκάδων χιλιάδων ευρώ να ακυρώνονται!
Επιπλέον, όσοι δεν προλάβουν να ολοκληρώσουν τις μεταβιβάσεις πριν τις 30 Σεπτεμβρίου, τους περιμένουν μετά νέες καθυστερήσεις (λόγω της αύξησης των διαδικασιών) και αύξηση του κόστους για τη μεταβίβαση ενός ακινήτου.
Αυτή τη στιγμή, ο Δήμος δε διαθέτει κανέναν υπάλληλο που να ασχολείται με την έκδοση των βεβαιώσεων και όλες οι αιτήσεις έχουν παγώσει!
Καλούμε τον Δήμαρχο Καβάλας και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών να δώσουν ΑΜΕΣΩΣ λύση στο σημαντικό αυτό πρόβλημα.
Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να προξενούν τέτοια ζημιά στην τοπική μας οικονομία!».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα