Μάκης Παπαδόπουλος: «Θα παλέψω για να φέρω την Καλαμίτσα πίσω στους Καβαλιώτες»

Ο Μάκης Παπαδόπουλος θα κινηθεί δικαστικά για να φέρει την Καλαμίτσα πίσω στους Καβαλιώτες, εάν εκλεγεί δήμαρχος Καβάλας το 2023. Αυτό δεσμεύτηκε στην πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή του SEVEN NEW 94.4 ο επικεφαλής της παράταξης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και δήλωσε πως θα εξαντλήσει όλα τα δικαστικά μέσα για να ανατρέψει την αντι-Καβαλιώτικη ενέργεια του Μουριάδη να ομολογήσει υπέρ της ΕΤΑΔ και να παραδεχτεί ότι η Καλαμίτσα ανήκει στην ΕΤΑΔ. «Θα έχω το καθήκον και την υποχρέωση να αγωνιστώ για τους Καβαλιώτες και να τιμήσω την εντολή που θα μου δώσουν, αν μου τη δώσουν. Εγώ δε θα αναγνωρίσω καμία ιδιοκτησία πάνω στην Καλαμίτσα πέρα από αυτή του Δήμου».
@ Πώς παραιτήθηκε ο Μουριάδης από τα ιδιοκτησιακά δικαιώματα του Δήμου επί της Καλαμίτσας, χωρίς απόφαση δημοτικού συμβουλίου, αναρωτήθηκε ο Μάκης Παπαδόπουλος. Δεν είναι προσωπική του ιδιοκτησία για να αποφασίζει μόνος του. Μήπως τίθεται θέμα καταλογισμού ευθυνών του δημάρχου;
@ Αξιοποίηση, νέα έσοδα, νέες θέσεις εργασίας. Αυτό είναι το τρίπτυχο που προτάσσει ο Μάκης Παπαδόπουλος και για την Καλαμίτσα και για τα άλλα περιουσιακά στοιχεία του Δήμου. Είναι μία άλλη πολιτική προσέγγιση ομολογώ που δεν έχει δοκιμαστεί ακόμη και θα πρέπει επιτέλους να τη δούμε και αυτή.
@ Γι’ αυτό ο Μάκης Παπαδόπουλος εξέφρασε την ανησυχία του για τη σπατάλη του αποθεματικού της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ σε δράσεις που δεν είναι επενδυτικές και παραγωγικές, που δεν φέρνουν κανένα έσοδο. «Να ξοδέψει η διοίκηση του Δήμου όσα χρήματα χρειάζονται σε μία δράση, αλλά να έχει εξασφαλισμένα τα έσοδα από αυτή. Μία σωστή επένδυση θα ήταν να φτιάχναμε το κτίριο της Δημοτικής Αγοράς, που μπορεί να γίνει ακόμη περισσότερο ελκυστικό και να μας φέρει έσοδα. Ακόμη και στο Cosmopolis θα μπορούσαμε να δώσουμε περισσότερα χρήματα, αν υπήρχε το σχέδιο και η πρόβλεψη για πολλά έσοδα που θα ισοφαρίσουν κάπως τις δαπάνες του Δήμου».
@ Η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ θα κινδυνεύσει να κλείσει μέχρι το 2024, αν συνεχιστεί η σπατάλη του αποθεματικού. “Τον κώδωνα του κινδύνου” έκρουσε ο Νίκος Μαυρίδης, πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου επί Εριφυλλίδη και δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου. Ο Νίκος Μαυρίδης άσκησε έντονη κριτική στη διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑΣ για την απόφαση να μειώσει ακόμη περισσότερο το αποθεματικό της δημοτικής επιχείρησης για να χρηματοδοτήσει εκδηλώσεις και δράσεις χωρίς κανένα έσοδο. «Να σταματήσει η διοίκηση τα πανηγύρια, αυτή είναι η λύση, και να βρούμε έσοδα».

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα