Μπονζουρ Cristina

Καλημέρα Χριστίνα, σήμερα πόσους προσέλαβες;
@ Σε γραφείο αναθέσεων και προσλήψεων μου λένε από το εσωτερικό του “Άσπρου Κτηρίου “ έχει μετατραπεί το γραφείο της Ταβουλτζίδου. Αυτή όλα τα τακτοποιεί γιατί ο δήμαρχος δεν μπορεί να κάνει τέτοιες δουλειές. Είναι ο άνθρωπος για τις εξωτερικές εργασίες.
@ Χθες από την ανάρτηση που έκανα στην ηλεκτρονική σελίδα της εφημερίδας μας evdomimera. Gr την παρουσία συμπαράσταση στους απολυμένους της ΒΦΛ στα δικαστήρια της Καβάλας των Εμμανουηλίδη, Ελευθεριάδου και Μορφίδη κάποιος από τους αναγνώστες του σχολίου μου έγραψε τα εξής “ Μακάρι Τάκη να έδειχνες την ίδια ευαισθησία όταν έβαζες με το Μορφίδη την υπογραφή για τις Πρέσπες,για το τρίτο μνημόνιο, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς κτλ…τότε όλοι εμείς ήμασταν εθνικιστές,ακροδεξιοί την ώρα που η ΧΑ δεν πήρε ούτε 3% αλλά εσείς συγκυβερνούσατε με τον Καμμένο. Τσίρκο Συριζα…”.
@ Αλλά να πω εδώ ότι οι άνθρωποι κάνουν τους ανήξερους ότι τους ρωτάς που είναι ο Καμμένος;
@ Σύντομα δήλωσε χθες ο αντιπεριφερειάρχης ενέργειας Χρίστος Γάκης ότι θα ξεκινήσουν πάλι οι εργασίες για το φυσικό αέριο αφού πρώτα δώσει το πράσινο φως η αρχαιολογία της Καβάλας που σταμάτησε το έργο μπροστά από τα στρατόπεδα γιατί βρέθηκαν κάτι αρχαία κεραμικά πλακάκια.
@ Από το νοσοκομείο της Καβάλας τα τελευταία χρόνια έχουν φύγει πολλοί έμπειροι γιατροί οι οποίοι δεν έχουν αντικατασταθεί από άλλους της ίδιας εμπειρίας. Οι περισσότεροι προτίμησαν να κάνουν δικά τους ιατρεία εκτός νοσοκομείου αφού πρώτα πήραν τη σύνταξή τους και κάποιοι χωρίς να βγουν στη σύνταξη.
@ Έμειναν και κάποιοι εκτός νοσοκομείου που δεν δέχθηκαν να εμβολιαστούν και άρχισαν οι έμπειροι γιατροί να σπανίζουν στο νοσοκομείο. Τώρα τι κάνει γι΄ αυτό το θέμα ο Κλειτσιώτης; Απολαμβάνει το παχυλό μισθό του.
@ Εκτός από λίγες στάσεις στο κέντρο της Καβάλας δεν είδα να τοποθετούνται άλλες. Αυτό ήταν και πάει;
@ Ακόμη περιμένω να δω να ανοίγουν από τον δήμο τις πόρτες της δημοτικής καπναποθήκης που όταν έγραφα ότι δεν είχε άδεια έλεγαν ότι λέω ψέματα. Τώρα περιμένουν να μπουν σε κάποιο πρόγραμμα όπως διάβασα για να σκοτώσουν το σκουλήκι που τρώει τα ξύλα. Όσο για εκείνες τις κυρίες που έλεγαν ότι θα λειτουργήσει αυτό το καλοκαίρι η δημοτική καπναποθήκη μάλλον θα διαψευστούν.
@ Η μετενσάρκωση του Αθανασιάδη ο Μουριάδης όπως κολακεύεται να τον αποκαλούν δεν οργάνωσε φέτος τα σχολικά πρωταθλήματα μίνι μπάσκετ και μίνι βόλεϊ γιατί δεν ήθελε να δώσει δουλειά στους 25 γυμναστές που τους πήραν μέσω ΑΣΕΠ αλλά δεν τους προσέλαβαν ακόμη επίσημα. Όμως και επειδή κάτι έπρεπε να δείξει ως αντικατάσταση των πρωταθλημάτων μίνι μπάσκετ και μίνι βόλεϊ έδωσε αναθέσεις σε εταιρείες από την Θεσσαλονίκη και την Καβάλα για να οργανώσουν την αθλητική καρικατούρα του 3χ3 στην κεντρική πλατεία.

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα