Νέα υπόθεση κακοδιοίκησης και ρουσφετιού αυτή τη φορά στο ΔΗΠΕΘΕ

Νέα υπόθεση κακοδιοίκησης και ρουσφετιού έχουμε να ασχολούμαστε με επίκεντρο και πάλι το ΔΗΠΕΘΕ. Την Παρασκευή που μας πέρασε το διοικητικό συμβούλιο του ΔΗΠΕΘΕ κλήθηκε ξαφνικά να αποφασίσει αν θα αλλάξει ο λογιστής του ΔΗΠΕΘΕ. Από ότι πληροφορήθηκα η Κορίνα Πρασσά από την παράταξη Τσανάκα και η Λένα Σοφιανίδου από την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου αντέδρασαν έντονα στην εισήγηση αυτή και ζήτησαν με επιστολές τους εξηγήσεις για τους λόγους που εντελώς ξαφνικά ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ έκανε μία τέτοια εισήγηση. Ζήτησαν μάλιστα να μάθουν αν έγινε κάποιο λάθος από τον προηγούμενο λογιστή, αν υπέπεσε σε κάποιο σημαντικό λάθος, αν ήταν εντάξει στις υποχρεώσεις του.
@ Μαθαίνω μάλιστα ότι το νέο λογιστικό γραφείο που θα αναλάβει το ΔΗΠΕΘΕ θα πάρει και αύξηση (!) από 6.800 ευρώ που έπαιρνε το προηγούμενο γραφείο σε 7.500 ευρώ! Γιατί κ. Μποζούδη δίνετε και… μπόνους; Για τις… “καλές” υπηρεσίες που ακόμη δεν σας έδωσε;
@ Η Λένα Σοφιανίδου μάλιστα από την παράταξη του Μάκη Παπαδόπουλου διαμαρτυρήθηκε έντονα στον Μποζούδη ότι συμπεριφέρεται με ανεντιμότητα σε έναν συνεργάτη της επιχείρησης, αφού δεν ενημέρωσε καν το μέχρι τώρα λογιστικό γραφείο ότι σταματάει η συνεργασία τους! Προφανώς λόγω της εργασιακής εμπειρίας της στη δημοτική επιχείρηση της ΔΕΥΑΚ, η Λένα Σοφιανίδου γνωρίζει πολύ καλά τις επιπτώσεις στη λειτουργία μίας δημοτικής υπηρεσίας από τέτοιες “ξαφνικές” αποφάσεις.
@ Ο Μποζούδης απάντησε με δική του επιστολή σε Πρασσά και Σοφιανίδου γράφοντας “αερολογίες”, αποφεύγοντας φυσικά να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εισηγήθηκε την αλλαγή του λογιστή. Θίχτηκε μάλιστα από τη διαμαρτυρία των δύο κυριών και άρχισε τις “κλάψες” ότι προσβάλλεται προσωπικά και ότι ενώ θα μπορούσε να πάρει μόνος του την απόφαση έφερε το θέμα στο ΔΣ του ΔΗΠΕΘΕ. Μα, από αυτά και μόνο που λες Μποζούδη δημιουργείς υποψίες ότι πας να κοροϊδέψεις το ΔΣ και να “ξεπλύνεις” το ρουσφέτι που θέλεις να κάνεις. Είναι τουλάχιστον θράσος να θες να κάνεις “συνενόχους” τα μέλη του ΔΣ του ΔΗΠΕΘE σε ένα τέτοιο ρουσφέτι!
@ Για πείτε μας λοιπόν κύριε δήμαρχε και κύριε πρόεδρε του ΔΗΠΕΘΕ, ποιανού “ρουσφέτι” είναι το νέο λογιστικό γραφείο; Και μην αρχίσεις Μποζούδη τα περί προσωπικής προσβολής, γιατί εσύ πρώτος αρνήθηκες να δώσεις πειστικές εξηγήσεις στο διοικητικό σου συμβούλιο, όταν ρωτήθηκες, οπότε είσαι 100% εκτεθειμένος από την απόφαση που πήρες. Και αναρωτιέμαι τι και ποιον προσπαθείς να εξυπηρετήσεις, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν αλλαγές στα προεδρεία και τα μέλη των νομικών προσώπων και των δημοτικών επιχειρήσεων και υπάρχει περίπτωση να φύγεις από πρόεδρος στο ΔΗΠΕΘΕ…

Επικοινωνία

Ε: evdomimera[@]gmail.com

Δ. : ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ 22

ΤΗΛ. : 2510222141

ΚΙΝ : 6948367220

 

 

Καθημερινή επικαιρότητα και ενημέρωση
Τα πάντα για την Καβάλα
Εφημερίδα 7η ΜΕΡΑ

 

Ενημερωτικη Λιστα